Hogy tudok saját hotkey billentyűkombinációkat beállítani?
Az a cél hogy képes legyek egy egeret aminek az oldalán 12 plusz gomb van beállítani hogy 36 billentyűkombinációra legyen képes (3 gombot feláldozok hogy 4x9 gombot csináljak). DE nem találtam még olyan programot ami jól tudná érzékelni ezekett.
Autohotkey: Leblokkol ha véletlenül a kombináció első gombját lenyomom. Pl ha "A+A" gomb Ctrl+V-t scripteli akkor ha leírom "Alma" akkor "lma"-t nem írja. (Lehet rosszul Scripteltem de higyétek el probálkoztam és csomó módon ütköztem akadályba.)
Reddragon mouse controller: (Mert olyan egerem van) A programja nem támogatja az F13 billentyűt szóval nem tudom olyan gombra állítani amit normál esetben nem használok.
ShortKey: Csak szövegeket ír be, de tökéletes lenne ha tudna billentyűparancsot is küldeni mint pl Ctrl+V és Alt+F4.
Ha van program ami megoldás kérlek segítsetek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!