Miért nem tudok belépni az instagram fiókomba?
Figyelt kérdés
Böngészőből be tudok lépni, viszont telefonról nem. Azt írja ki, hogy "Sajnos probléma merült fel a kéréseddel kapcsolatban".
Próbáltam már újratelepíteni az appot, visszaállítani a fiókot, jelszót változtattam, írtam a supportnak, de nem segített semmi sem. Valakinek lenne ötlete?
2017. dec. 21. 13:45
43/101 anonim válasza:
Csináltál valamit? Vagy csak beengedett?
44/101 Muhaha Hihi válasza:
En se tudok belepni tegnap ota de mar nagyon idegesit
45/101 Josephine7 válasza:
Sziasztok! Nekem két fiókom van az egyikkel be tudok lépni a másikkal nem, egyszer mar csinálta ezt korábban, akkor másnapra magától megoldódott, de most péntek este óta nem tudok belépni, elég idegesítő 😕
46/101 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van. Csinalhatnanak mar valamit. De remelem nem toroltek a fiokot
47/101 anonim válasza:
Engem sem enged be meg mindig:(
48/101 anonim válasza:
Mar kezd nagyon idegesito lenni🤬
49/101 anonim válasza:
Engem sem enged be. Letöröltem, visszatöltöttem, másik fiókon rákerestem magamra ott megvagyok de amúgy nem enged belépni
50/101 anonim válasza:
Már engem is nagyon idegesít! Nem érdemes kilépni az Instagramból, mert akkor több, mint valószínű, hogy előbb utóbb nem lehet visszalépni! Ez már nem az első eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!