Nem bírkok az instagram fiókomba belépni?
Figyelt kérdés
Napok óta nem bírok belépni, azt írja "ez a fiók nem aktív"
Nem kaptam emailt meg semmi hogy mi történt, mit tudnék csinálni?
2016. máj. 17. 15:59
1/3 anonim válasza:
Nekem volt egy oldalam regebben, 3500 kovetonel (vicces oldal volt, ugy ertem vicceket posztoltam) egyzser csak nem tudtam, feltenni kepet. Fura volt, gondoltam majd masnap sikerul. De nem igy lett, es miutan kileptem, soha tobbe nem engedett be. Valoszinuleg feltortek, es kitoroltek, vagy a moderatorok toroltek ki, csak kedvuk szerint :D Email-t se kaptam, semmit :/ Valszeg ez a problemad neked is .
2/3 anonim válasza:
Ilyen esetben írni kell a support-nak :)
3/3 Attila752 válasza:
Nekem belépési problémám van.
Mikor kérdezi 18 elmúltam e már, és bejelölöm, hogy igen, kifehéredik az egész, és nincs tovább. Ilyenkor mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!