Miért nem tudok belépni az instagram fiókomba?
Figyelt kérdés
Böngészőből be tudok lépni, viszont telefonról nem. Azt írja ki, hogy "Sajnos probléma merült fel a kéréseddel kapcsolatban".
Próbáltam már újratelepíteni az appot, visszaállítani a fiókot, jelszót változtattam, írtam a supportnak, de nem segített semmi sem. Valakinek lenne ötlete?
2017. dec. 21. 13:45
1/101 anonim válasza:
Szia!
Kérlek emeld ki a kérdést, nekem is ugyan ez a problémám.
4/101 emberkeke válasza:
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a problémám!
Kedves kérdező, nem oldódott e meg már a problémád, tudnál tippet adni?
5/101 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van. Több fiókom is van (pontosabban három) és csak az egyikbe enged belépni...
6/101 anonim válasza:
Nekem is ez a probléma merült fel! Valaki tud nekem valamilyen tippet vagy megoldást mondani? Köszönöm!
8/101 Saku14 válasza:
Sziasztok! Nekem sem enged be es ezt irja ki , megvaltoztttam a jelszavamat de az uj jelszoval sem enged
Valaki segitsen!
Ja es szoltam a tesomnak h keressen ram es ki adta szoval nem toroltek
9/101 anonim válasza:
sokszor volt mar ilyen de egy ido utan beenged🙄
10/101 anonim válasza:
Nekem is ez a problemam! Egyszer azt irja hogy nem engedelyezi megvaltoztatni a jelszot,aztan kapom az emailt hogy megvaltozott,DE akkor sem enged belepni. Az email-cimemet is megvaltoztatta(?),vakaki segitsen legyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!