Mi ez a nagy drágulás pc játékok esetében?
Figyelt kérdés
Utoljára a far cry 4, gta v megjelenésekor vettem játékot, de akkor meg előtte is úgy volt, hogy a pc változat míg a konzolos jópár ezerrel drágább... a két említett játék 12-14e körül volt míg konzulra talán +5k...
Most néztem pár játékot és pl. a far cry 5 előrendelve kb. 19e míg a konzolos változatok kb.20e tehát szinte semmi különbség árban... ezt több más játéknál megfigyeltem...
Mióta lettek ilyen drágák a pc változatok?
2017. szept. 5. 00:12
11/12 anonim válasza:
#10: Hány éves vagy, takony, nyolc?
Rendes náci pedig nem használ olyan kifejezéseket, mint "triggerel".
12/12 anonim válasza:
#3: 2-es vagyok. Másfél évet lehúztam ebben az iparágban tesztelőként. Elég sok háttérdolgot tudok. De ez mellékes. Én annyit írtam, hogy számomra a reális ár mennyi lenne. Az ismereteim nélkül is ennyi lenne, mert nekem ennyit ér. Így nem veszek játékot és le sem töltöm őket. Amúgy is 10 éve nincs olyan játék a piacon, ami számomra értelmes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!