Win.10 telepítése?
Laptop vásárlása elött állok és az a helyzet hogy elég sok helyenlátom, hogy nem Windows-al adják a gépeket hanem freeDos meg DOS-al.Na most az nekem nem lenne jó.Láttam hogy 20-30ezer forintért viszont adnak hozzá dehát.. :D A lényeg hogy csomó helyen írták,hogy ne vegyem meg hanem telepítsem saját magam.Viszont fogalmam sincs,hogy hogyan kéne(Elég kezdő vagyok ezért elnézést kérek)Valaki egy YouTube-os linket tudna küldeni,hogy hogyan is kell telepîteni FreeDOS vagy DOSra a Windows 10et ??
Előre is köszönöm a segítséget! :)
napokban csináltam, bár én vettem 30.000Ft-ért matricát...
Nem tudom miért mondják, hogy lopd el a szoftvert, de a te döntésed.
Letöltöd a Microsoft oldaláról a media creation tool nevű programot.
letöltöd a megfelelő windows 10-et
fogsz egy pendrive-ot és ezzel a programmal felrakod.
Utána a laptopodon a BIOS-ban vagy ha van gyors boot menü, kiválasztod a pendrive-ot hogy onnan bootoljon.
Bejön a Windows 10 telepítő és végigkattintod és ha SSD-vel veszed a gépet, akkor nagyon hamar fent lesz 10 p.
Ennyi.
Ja és azt azért tudd, hogy a telepítéskor be kell írd a termékkulcsot. A b verzió amit nem javaslok, az az activator, de ezt nem tudom hogyan működik....
Vedd meg a Windows 10 szerintem, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!