Alkalmazás telepítése Androidra úgy hogy ne leheseen a RAMból "kilőnni"SOS?
Sziasztok a kérdésem és célom egyszerű ám annál nehezebb.
Van egy Xiaomi redmi note3 telefonom feltelepítettem rá a floatifly nevű egyébként nagyon tetszetős alkalmazást de egy egyszerű gyorsitótár ürítès után a program leáll (értelem szerűen sajnos) és mindig újra kell indítani az alkalmazást hogy továbbra is működjön a háttérben. Minden engedélyt megadtam neki amit kér.Valahol egyszer hallottam már olyan telepítésről hogy úgymond a rendszer mellé (nem biztos) hogy ne tudjam kilőnno véletlen se. Megoldás srácok\lanyok?
"1.: Kattints a Biztonság parancsikonra és nyisd meg az Engedélyek menüpontot.
2.: Kattints az indítópult menüre, és engedélyezd a kívánt alkalmazás automatikus elindulását.
3.: Lépj vissza az Engedélyek menübe, és nyisd meg az Engedélykezelő menüpontot.
4.: Itt válaszd ki a kívánt alkalmazást, és engedélyezd számára a felugró ablakos értesítéseket.
5.: Menj vissza a kezdőoldalra, lépj be a Beállítások menübe, ott nyisd meg az Értesítések menüt, azon belül pedig az alkalmazások értesítéseit.
6.: Engedélyezd az alkalmazás értesítéseit a képernyőzáron.
7.: Menj vissza a Beállítások menübe, ott válaszd a Rendszer menüpont Akkumulátor almenüjét.
8.: Itt válaszd ki az Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése opciót, és válaszd ki a "Ki" lehetőséget.
9.:Menj vissza a kezdőoldalra, nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, majd nyomd meg a Home gombot (A 3 gomb közül a középső lent )
10.: Az engedélyezendő alkalmazásra helyezd rá az ujjad, és egy határozott mozdulattal húzd el lefelé. Ekkor egy lakat fog megjelenni az ikonján, innentől kezdve nem törlődik a memóriából (Hacsak nem rakod tele azt mindenféle felesleges alkalmazással, ami megeszi a RAMODAT, és a rendszer stabilitása végett a MIUI fogja magát és le nem lövi)
11.: Nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, és győződj meg róla, hogy be van-e kapcsolva a "Chatfej" vagy a "Felugró ablakos értesítés" magában az alkalmazásban is, mert ha nincs, feleslegesen dolgoztál."
A miui.hu oldalról másoltam ide.
Hat ezaz, ezeket a lépéseket enis tudtam de ha az alkalmazás valtora nyomok egyszerűen nincs ott a floatifly ezért is tettem fel a kérdésé,de köszönöm azért az eddigi segitsegeket.
MÁS VALAKI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!