Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehetséges Windows 10 telepíté...

Lehetséges Windows 10 telepítése tabletről PC-re?

Figyelt kérdés
Adott egy acer aspire v3-771G laptop, amin windows 10 futott egészen máig,amíg valószínűleg barátom le nem törölte véletlenül az egészet. (5percre hagytam magára, a cél a restore volt az advenced startup optionsból de gondolom a system image recoveryre kattintott) Jelenleg ott tartunk,hogy operation system not found press ctrl alt del. Sajnos másik gépünk nincsen így az usb boot opció kiesett, iso fileunk ugye így nincs viszont arról semmi infot nem találtam hogy tabletről valahogy ez megoldható vagy sem. Bármi tanács azon kívül hogy nagyon okos volt és fizesse ki?

2017. jún. 10. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerezz egy 8 gigás pendrive-ot és megoldható.
2017. jún. 11. 04:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen eddig még oké lenne,de ahogy írtam nincs másik gép. Találtam 8gbos sd kártyát,de a tablet meg nem akarja letölteni az iso filet valamiért szóval feladtam. Azért köszönöm.
2017. jún. 11. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!