Milyen programot használtok animáláshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok kb fél éve animálok konolyabban eddig telefonon mostmár gépen van hozzá rendes wacom drawing tabletem és nem tudom milyen programot használjak ami egyszerű de mégis egy rendes animációt lehet csinálni vele. :)) a válaszokkal előre is köszönöm :))2017. máj. 3. 21:34
1/1 anonim válasza:
A TVPaintet tudom ajánlani. Egy kicsit másképp gondolkozik, mint pl. az Adobe programok, de mindent tud, amire csak szükség lehet. A legtöbb profi (Disney-éket is beleértve) ezt használja. Mindezek ellenére az egyszerűség is az előnyére írható és teljesen felhasználó barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!