Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használtok vmilyen fogfeheritot?

Használtok vmilyen fogfeheritot?

Figyelt kérdés

Ha igen milyet es bevalt?

En matricat használtam tavaly valamilyen 3D White volt a neve 14 DBos , es az jo volt de hatha van ennél is jobb! A keszuleket hasznalta mar vki, amit reklámoznak?:)

2017. ápr. 3. 13:05
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:

Én is crest 3D white-ot próbáltam, ami nem volt rossz, de én nagyon lassan tudtam csak elhasználni, mert nekem érzékenyek a fogaim. Vannak, akik jól bírják mondjuk. A Whiteline-t is használtam, az kevésbé volt érzékeny, de nincs is olyan jó minőségű, mint a Crest.

A briht white-ra gondolsz? Biztos ki nem próbálnám, elég sok rossz véleményt olvastam róla. A matricák legalább tuti működnek.

2017. ápr. 3. 13:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Valamilyen keszulek :) nagyon reklámozzák. Amit a fogadra kell tenni bekapcsolni es vilagit. :-)

A matricat rendeltem meg vegul, az bevalt. En is lassan tudom elhasznalni. De nem olyan veszesek a fogaim altalaban havi 3-4 matricat hasznalok el.

2017. ápr. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!