Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A narancsbőrre ti mit használtok?

A narancsbőrre ti mit használtok?

Figyelt kérdés
Annyira gyorsan elkezdtem nőni hogy a derekam csikos. A krèmet kètnaponta használom de nem igazán hat. Ti mit csináltok vele?

2017. jan. 9. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Az nem narancsbőr, hanem stria. :)

Idővel elhalványidik, de ek nem múluk teljesen soha. Lehet krémezni, bár nem hiszem, hogy attól gyorsabban halványulna, viszont ha hidratáltan tartod, akkor kevésbé vagy nem fog repedni.

2017. jan. 9. 22:22
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Az inkább stria. Nem sok mindent tudsz vele csinálni, a legtöbb embernek van, akik hirtelen nőttek, fogytak, vagy híztak. Nekem is van, én nem csinálok vele semmit, engem nem zavar. Olyat tudok, akik a bőrszínüknek megfelelő festékkel kitetováltatták a fehér csíkokat :D
2017. jan. 10. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!