A narancsbőrre ti mit használtok?
Figyelt kérdés
Annyira gyorsan elkezdtem nőni hogy a derekam csikos. A krèmet kètnaponta használom de nem igazán hat. Ti mit csináltok vele?2017. jan. 9. 19:38
1/2 anonim válasza:
Az nem narancsbőr, hanem stria. :)
Idővel elhalványidik, de ek nem múluk teljesen soha. Lehet krémezni, bár nem hiszem, hogy attól gyorsabban halványulna, viszont ha hidratáltan tartod, akkor kevésbé vagy nem fog repedni.
2/2 Sunshinedoll válasza:
Az inkább stria. Nem sok mindent tudsz vele csinálni, a legtöbb embernek van, akik hirtelen nőttek, fogytak, vagy híztak. Nekem is van, én nem csinálok vele semmit, engem nem zavar. Olyat tudok, akik a bőrszínüknek megfelelő festékkel kitetováltatták a fehér csíkokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!