Mennyi idő alatt használtok el egy üveg parfümöt?
Figyelt kérdés
Hány ml-s üveg, szoktátok-e napközben újra fújni?2017. jan. 30. 09:33
1/6 anonim válasza:
En 50 ml-es parfumoket szoktam venni, de mindig van 2-3 fele itthon, mert van kulonbseg. Nyari teli akar oszi illatok kozott.
A kedvencem, amit leggyakrabban haszanlok is siman kitart 2 evig, amit ritkabban (mondjuk csak telen), az 3-4 evig is akar.
Na ezzel a modszerrel az a baj, hogy egy ido utan megunom az illatokat, es ujat veszek, igy sokszor el sem fogy, gyulnek felig teli uvegek :)
Mikor nem volt ennyi parfumom, es csak egyet hasznaltam, akkor is elment 1.5 evig az 50 ml-es.
Nem szoktam napkozben ujra fujni, draga tartos parfumoket hasznalok, mincscra szukseg.
2/6 anonim válasza:
15-100 ml-es parfümjeim vannak, szerintem soha nem fognak elfogyni, annyi van. Felváltva használom őket, csak reggel fújom be magam, mert elég tartósak.
3/6 anonim válasza:
20-25-50 ml-s van most itthon (3 db), ennyi egy évig kitart nekem simán, mivel ha reggel befújom magam, egy egész napon át érezni az illatát.
4/6 gyula1971 válasza:
Nekem 100ml-es 3-4 év,persze 3-fajtát használok.
5/6 anonim válasza:
A dior intense home 100ml nem fogy gyorsan és nagyon kevés kell belőle, egész nap intenzív.
6/6 anonim válasza:
100 ml kb egy év, lehet több valamivel. Napközben szoktam fújni rá egy kicsit még, de illat függő nagyon. Van aminél már átmenne kellemetlenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!