Húsvágáshoz milyen deszkát használtok? Műanyag, fa, üveg? Melyik a praktikus?
Fa : de azon deszkán amin húst vágok nem vágok semmi mást :
A halnak is külön fa deszkám van ,és a zöldségeknek is .
Van 1 müanyagom azon pedig csak burgonyát darabolok..
Ha mindent csíramentesítünk, amit fogyasztunk, idővel tönkremegy az immunrendszerünk! A "deszka" kifejezés egyébként alapvetően fa alapanyagra vonatkozik!
Nekem fából van, azért, mert ez a legalkalmasabb! Mosni kell! Használat után azonnal, így a szagokat sem veszi át. Nem teszi tönkre a kések élét.
Az üveg seperc alatt tönkreteszi a legjobb kést is.
Nekem fa is van, több is, meg műanyag is, mert én is mást használok a húshoz, mást a halhoz, mást a zöldségekhez. Ha alaposan elmosogatjuk (én meg szoktam súrolni használat után), nem lesz semmi baj.
volt egy műsor és pont azt tesztelték hogy melyik vágódeszka a higiénikusabb és a tesztek szerint a sima vágódeszka volt a jobb de azt sem szabad áztatni vízben hanem amilyen gyorsan csak lehet a hús vágás után folyó víz alatt elmosni
és persze mindennek külön deszka kell amin húst vágsz azon csak húst a zöldségesen zöldségeket és így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!