Mit takar az, hogy hozz egy üveg piát a bulira?
Figyelt kérdés
"Mindenki hozzon egy üveg piát ajándék helyett, aki tud üditőt is hozhat..." Nem akarom megkérdezni attól aki írta, ciki lenne.2013. jún. 30. 20:02
1/10 anonim válasza:
Na vajon? Sztem nem nehéz értelmezni. Vigyél valami innivalót. Alkoholosat v alkohol menteset. Ezzel is megkönnyíted a házigazda dolgát.
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy vigyél magaddal 1 üveg piát a buliba.
Ezen mit nem értesz?
3/10 anonim válasza:
pl viszel egy 0,5l-es hubertus-t, vagy bármi hasonló üveges cuccot
4/10 Bambilla válasza:
hát a korod jól jönne a kérdéshez, hogy most ez egy 12 éves szülinapi bulija, mert akkor tankolj fel két üveg kólával aztán uzsgyi, de ha 17 vagy akkor azt ajánlom, hogy vigyél egy üveg bacardi fehér rumot pl meg egy üveg kólát, vagy egy üveg vodkát és egy gyümilevet. én kombókat tudok ajánlani, amiben ugye a liter alkohol ajcsiként is elmegy mert drága, de érdemes vinni üdítőt is amivel keverni is tudjátok, meg aki nem akar alkoholt inni az azt is el tudja magában szopogatni. Szal ajánlom a vodka+narancslé vagy az ízesített bacardi+sprite kombót
5/10 anonim válasza:
Az hogy vigyél magaddal hogy legyen minél több alkohol és ne legyen az hogy fizettek érte beadtok pénzt és akkor abból vásárolnak, te viszed bedobod a közösbe és bármelyik másból ihatsz kedvedre.
6/10 anonim válasza:
azt hogy vigyél egy üveg alkoholt,és esetleg egy üdítőt is.
7/10 A kérdező kommentje:
15 éves lesz a szülinapos, a társaság kb. 14-17 évesekből áll. És leszűrtem hogy vmi töményre gondolnak, de én 14 évesen honnan szerezzek?
2013. júl. 1. 10:03
8/10 anonim válasza:
Nemtom h h szerezz, én is 14 vagyok, és én úgy szereznék, h vennék egy kólát, és csinálnék vbk-t, mert abban van alkohol is, azt amennyit kitöltök, talán nem veszik észre anyáék.... de ez jó vodkával és fantával is, az töményebb lesz.... de megpróbálkozhatsz venni is, van olyan osztálytársam aki 13-14-nek néz ki (15) és a lángososnál simán adnak neki sört, szóval... sok szerencsét, jó bulizást :)
14/L
9/10 A kérdező kommentje:
A sör az más, talán nekem is kiadnák. De pl vodkát?? Biztos h nem.
2013. júl. 2. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!