Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vegetáriánusok, vegák! Milyen...

Vegetáriánusok, vegák! Milyen szépségápoló szereket használtok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a krémekre, sminkre, szappanokra stb.

Ezek legtöbbjében állati termékek is találhatók, hogy vagytok ezzel?

#haj #vegetarianizmus #krém #smink #szépségápolás #vega #állati termék #otthoni receptek
2017. ápr. 6. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Arcápolás & testápolás terén főként az alverde, és néhány isana terméket használok, nagyon sok vegán termékük van. Esetleg még az alterra de abból csak a szappanokat próbáltam de azóta is csak azt használom, nagyon jó. Sminkekből viszont elég nehéz vegán termékeket találni itthon ami egyben minőségi is úgyhogy ilyen téren "csak" arra figyelek hogy kizárólag állatkísérlet mentes márkákat veszek.
2017. ápr. 6. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Az állatkísérleteket már eleve kizártam, de honnan lehet tudni, hogy egy-egy termékben nincs-e állati zsír vagy egyéb ilyen hozzáadott alapanyag?
2017. ápr. 6. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy rajta van a hátulján ez a jelzés: [link]
2017. ápr. 6. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

A manna termékeit használom testápolásra, fürséhez, hajmosásra, mind vegánok.

Sminkből változó, hogy mit veszek, a lényeg hogy vegán legyen. A rossmannnak és a müllernek is sok saját márkása vegán.

2017. ápr. 8. 12:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos válaszokat adtatok! :)
2017. ápr. 8. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy pl. a fogkrémek is érdekelnek-e. 2 vegán fogkrémet használtam már, az egyik neve, márkája Ayurdent, a másik Auromere. Ezeken kívül a fogpor is nagyon jó.

Ayurdent:

[link]

(Az Ayurdent csomagolását nemrég megváltoztatták, így ne lepődj meg, ha nem a képen láthatót fogsz találni. Az új csomagolású is ugyanazokat az összetevőket tartalmazza. Vegán.)

Auromere:

[link]

Fogpor:

[link]

Hajmosáshoz gyógynövényfőzetet használok, nagyon jó.

Fürdővízbe illóolajakat cseppentek. (Első használat előtt csuklón mindenképpen bőrpróba!)

Dezodorálásra sokáig kizárólag szódabikarbónát használtam, mostanában néha használok golyós CD-t (CD Deo vízililiommal). Jó! Vegan címke ezen is szerepel (hátulján).

[link]

[link]

Bőrápoláshoz shea vaj, bár különböző hidegen sajtolt olajakat is próbáltam már. Ajakírnak is shea vajat használok.

2017. máj. 13. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!