Vegetáriánusok, vegák! Milyen szépségápoló szereket használtok?
Gondolok itt a krémekre, sminkre, szappanokra stb.
Ezek legtöbbjében állati termékek is találhatók, hogy vagytok ezzel?
A manna termékeit használom testápolásra, fürséhez, hajmosásra, mind vegánok.
Sminkből változó, hogy mit veszek, a lényeg hogy vegán legyen. A rossmannnak és a müllernek is sok saját márkása vegán.
Nem tudom, hogy pl. a fogkrémek is érdekelnek-e. 2 vegán fogkrémet használtam már, az egyik neve, márkája Ayurdent, a másik Auromere. Ezeken kívül a fogpor is nagyon jó.
Ayurdent:
(Az Ayurdent csomagolását nemrég megváltoztatták, így ne lepődj meg, ha nem a képen láthatót fogsz találni. Az új csomagolású is ugyanazokat az összetevőket tartalmazza. Vegán.)
Auromere:
Fogpor:
Hajmosáshoz gyógynövényfőzetet használok, nagyon jó.
Fürdővízbe illóolajakat cseppentek. (Első használat előtt csuklón mindenképpen bőrpróba!)
Dezodorálásra sokáig kizárólag szódabikarbónát használtam, mostanában néha használok golyós CD-t (CD Deo vízililiommal). Jó! Vegan címke ezen is szerepel (hátulján).
Bőrápoláshoz shea vaj, bár különböző hidegen sajtolt olajakat is próbáltam már. Ajakírnak is shea vajat használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!