Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen termékeket használhatna...

Milyen termékeket használhatnak vegetáriánusok nyugodt szívvel? (DM, Oriflame. )

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon sok samponban meg kézkrémben, testápolóban van glycerin (ami lehet állati eredetű is)

Eddig az Oriflameről hallottam, hogy a termékeket használhatják vegetáriánusok és vegánok. Nem tartalmaznak halott állatot. Igaz ez a dm-ről is?

Illetve, amelyik márka nem végez állatkísérleteket, az úgy logigus, hogy állatot sem használ fel a termékében, ugye???

2015. jún. 27. 09:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy iaz az, hogy a Colgate fogkrém cask növényi glicerint használ?
2015. jún. 27. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

háááát, az oriflame nem cruelty free vég olyan értelemben, hogy jelen vannak kínában, ahol kötelezőek az állatkísérletek.

a dm saját márkái viszont csak az eu-ban vannak jelen, és elvileg tiszták.

attól, hogy egy márka kísérlet mentes, még tartalmazhat állati eredetű összetevőt. de ez nem azt jelenti, hogy halott állatokat tartalmaz. : D

hogy milyen eredetű glicerint tartalmaznak a termékek, azt nem tudhatjuk. a cruelty free-k nyilván nem állati eredetűt. de szerintem más gyártóknak is egyszerűbb szintetikusan létrehozni.

itt egy jó lista cruelty free márkákról:

[link]

2015. jún. 27. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
A fogkrémes kérdésedre nem tudom a választ, viszont a DM Alverde nevű márkáját nyugodt szívvel ajánlom, csak növényi alapanyagokat használnak a termékek gyártása során.
2015. jún. 27. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
3%
ha a hülyeség fájna ordítanál
2015. jún. 27. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

[link]

A Himalaya Herbals is megbízható.

2015. jún. 27. 15:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!
2015. jún. 27. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:

a himalaya nem megbízható.

az anyacég egy gyógyszergyár, ami tesztel, bárki megnézheti.

2015. jún. 27. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Csomó helyen fent vannak, mint állatokon nem tesztelő cég, plusz dolgozott náluk egy buddhista ismerősöm.

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 27. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:

te tudsz angolul?

az első linkedben ott van beleírva feketén-fehéren, amit leírtam az előbbiekben is:

Personal care products of himalaya Herbal products are free from Animal ingredients and Animal testing.

és a lényeg:

Himalaya company does animal testing for some of Herbal Medicines.

tehát amint írtam, az anyacég tesztel, tehát a márka nem cruelty free. ha veszel egy himalaya herbals terméket, az a pénz az anyacég pénztárcájában landol állatkísérletekre. ennyi. és még kajak be is linkeled a saját igazad bizonyítékaként. : D

2015. jún. 28. 05:35
 10/10 anonim ***** válasza:

a második linkben meg ott virít a body shop, aminél szintén megy a csúsztatás. ugyan a végterméket nem tesztelik, de a márka a l'oreal tulajdona, ami a világ legnagyobb állatkísérleteket végző cége, a body shop termékekre költött pénzzel így szintén az állatkísérleteket támogatják az ott vásárlók. ennyi erővel az avon is cf, de tudjuk, hogy nem az. az a cruelty free, amely semmilyen mértékben nem köthető kísérletes céghez. ha már erre törekszik valaki, akkor ne elégedjen meg a marketing szempontból elhelyezett nyuszis logóval, mert akkor semmi értelme az egésznek.

a harmadik link meg 2012-es, elavult, azóta sok minden változott.

a lista, amit feljebb belinkeltem, az pontos és friss. ott csak olyan termékek vannak a mentes listában, ami 100%-ban kísérletmentes.

2015. jún. 28. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!