Miért erőltetik ezt a nyomorék google captchát?
Megszámoltam, lemértem, 34 képet hozott be, mindre helyesen válaszoltam, volt feladat hogy válaszd ki a táblákat meg házszámokat mind az 5 kockát kiválasztottam, 2× letiltotta, vpnt kellett használjak, 11 perc 59 mp ig próbálkoztam vele, és marha idegesítő hogy ennyit kell ezzel **********kodni hogy végre jó legyen. Ez is adathalászat, meg hogy a cégek logóját promotálják...a képfelismerő programok meg 2 pixelből fölismerik valakinek az arcát, a fb-s profilképek 94.69% át fölismerik, akkor mit erőlködnek az olvashatatlan kapcsákkal, meg szövegettel, amiket szintén 2-3× kell beírnom, mert 2× át van húzva, meg ékezete van, félkövér, fejre állított, megfordított, tükrözött meg mindenen. Főleg a google captcha idegesít hogy eleinte még ok volt, de egyre nehezebben oldható meg.
Úgyis egy reménytelen háborút vívnak a spam robot ellen, miért küzdenek,?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!