Miért nem update-el a windows 7?
Figyelt kérdés
Újratelepített gép, pontosabban helyreállító partícióból visszaállított, a SP1 telepítése után nem hajlandó egy Update-et sem telepíteni, csak malmozik és nem történik semmi. Lekapcsoláskor telepíteni akart 152 Update-et, bekapcsoláskor 1 órát konfigurálgatta, majd kiírta hogy hiba történt és még 1 órát visszaállította az eredeti állapotot. Internetkapcsolat van.2016. márc. 12. 09:34
1/4 anonim válasza:
helo nekem is volt hasonló próbáld meg teljesen, tisztán újrarakni a gépedet hátha helyre áll. :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, arra gondoltam én is, bár akor megint kezdi a több 100 updatelést. De próba szerencse.
2016. márc. 12. 10:47
3/4 anonim válasza:
Megpróbálhatod törölni a Windows Update cache-t, gyorsabb, mint újrarakni az egész rendszert és jó eséllyel megoldja a problémát.
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy toolt a microsofttól, elvileg a chache-t törölte meg még 1-2 reg.-es dolgot matatott át, de azt írja hogy az alkalmazás regisztrációja helytelen, és nem hozza helyre.
Újratelepítettem, annyira nem időigényes, mert régi lenovo restore-partícióval, kb 30 perc alatt működik, és adatot sem kellett mentenem mert 2 napos telepítés.
Kiváncsi vagyok, ha eljut megint arra a bizonyos pontra, leakad-e.
2016. márc. 12. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!