Nyomorék az Opera 25. 0?
Figyelt kérdés
Szeretnék ótvarnál ótvarabb szavakat használni de az oldal nem engedi.
Van arra lehetőség, hogy HTML fájlból importáljam az Opera 25.0-ba a Chromo-os száz könyvjelzőmet?
Olyan megoldás érdekel ahol nem kell bővítményt és hasonlókat teleépítgetni. Szétnéztem a beállításoknál, könyvjelzőknél de nem találtam erre utaló funkciót. Ha nem lehetséges akkor még az Androidos Operától is megszabadulok.
2014. nov. 1. 15:08
1/4 anonim válasza:
Mi a frászért használod, ha utálod? :D
2/4 A kérdező kommentje:
Nem használom. Chrome-ot használok/használtam, de valamiért iszonyatosan lassan indul a rendszer indítás után (1-2 perc mire elindul) és nem sikerült megjavítani.
FireFox annyira nem jött be így kipróbáltam az Operát. Úgy felidegesítettem magam azon, hogy nincs benne egy ennyire alap funkció, hogy a fejlesztők közé lövetnék.
2014. nov. 1. 15:30
3/4 Argloss válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Ezzel a módszerrel ment. 1000 hála!
2014. nov. 1. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!