Windows telepítés? Bővebben lent v
Azlenne a gondom,
hogy a windows telepítése közben,mikor a partíciót már megcsináltam és videó által csináltam ugyhogy elrontani nemtudtam.
A c meghajtó formázása és windows átmásolása után a hdd-re,ujra indul a gép és itt van a gond
Ööö.
Asszem jo,,,,,,,de.
De na az a jo hir hogy érzékeli a hddt 100% ban de de majd meglátom
Amm leirnád még? Amiket ezelödt kértem? Biztonság kedvéért..
Amm a rosz hir hogy nemadja be maga a telepítést de akkor most cd vel ujra át teszem a hdd re
Igen köszi.. Ugy csináltam akkor ahogy a linkbe is..
De mára már nemteszem ujra majd holnap nemazért mert nincs kedvem hanem mert mindig leáll a gép a windows ellemzése után..de ezt csak néha csinálja mikor felmelegszik a gép :)
Amugy ott a "pri. Master disknél"
Ahol eddig ugye none volt mert nemlátta a hddt mostmát LBA,ATA 100, at ír ha ez mond valamit és + infot nem ad.
Áhh. :D
Köszönöm nélküled nemment volna csak az a baj hogy még nemnagyon akarok örömködni mert majd ha télleg jólessz majd akkor mert majd holnap kiderül :)
Na végre sikerült!!
Köszönöm szépen hogy segítettél a segítséged nélkül most iss szomorkodnék az ágyamon és sirnék(csak vicc)
Egy kérdés ami nemigazán a kérdéshez kapcsolódik de műszaki dolog hogy a windows on belül hol lehet megnézni a gép tulajdonságait?
Ram proci vidi kártya ezek?
Uhh köszi megtaláltam csak a video kártyát nem.
Sajátgép-->jobb klik tulajdonságok és ott mejiknél van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!