Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows telepítés? Bővebben...

Windows telepítés? Bővebben lent v

Figyelt kérdés

Azlenne a gondom,

hogy a windows telepítése közben,mikor a partíciót már megcsináltam és videó által csináltam ugyhogy elrontani nemtudtam.

A c meghajtó formázása és windows átmásolása után a hdd-re,ujra indul a gép és itt van a gond

2017. jan. 20. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

Ööö.

Asszem jo,,,,,,,de.

De na az a jo hir hogy érzékeli a hddt 100% ban de de majd meglátom

Amm leirnád még? Amiket ezelödt kértem? Biztonság kedvéért..

Amm a rosz hir hogy nemadja be maga a telepítést de akkor most cd vel ujra át teszem a hdd re

2017. jan. 20. 21:13
 52/61 A kérdező kommentje:

Igen köszi.. Ugy csináltam akkor ahogy a linkbe is..

De mára már nemteszem ujra majd holnap nemazért mert nincs kedvem hanem mert mindig leáll a gép a windows ellemzése után..de ezt csak néha csinálja mikor felmelegszik a gép :)

2017. jan. 20. 21:21
 53/61 A kérdező kommentje:

Amugy ott a "pri. Master disknél"

Ahol eddig ugye none volt mert nemlátta a hddt mostmát LBA,ATA 100, at ír ha ez mond valamit és + infot nem ad.

2017. jan. 20. 21:25
 54/61 anonim ***** válasza:
#53 úgy már jó lesz, amit kiír az maga az info :)
2017. jan. 20. 21:38
 55/61 A kérdező kommentje:

Áhh. :D

Köszönöm nélküled nemment volna csak az a baj hogy még nemnagyon akarok örömködni mert majd ha télleg jólessz majd akkor mert majd holnap kiderül :)

2017. jan. 20. 21:49
 56/61 A kérdező kommentje:

Na végre sikerült!!

Köszönöm szépen hogy segítettél a segítséged nélkül most iss szomorkodnék az ágyamon és sirnék(csak vicc)

Egy kérdés ami nemigazán a kérdéshez kapcsolódik de műszaki dolog hogy a windows on belül hol lehet megnézni a gép tulajdonságait?

Ram proci vidi kártya ezek?

2017. jan. 21. 10:04
 57/61 anonim ***** válasza:
Sajatgep jobb click tulajdonsagok. Vagy az egyszerubb. Windows + R a kicsi ablakba beirod dxdiag -> igen-t nyomsz azutan megjelenik egy ablak es ott meg tuddo nezni ha jol tudom akkor magyarul a rendszer menuben irja le az adatokat proci,ram,milyen operacio hasznalsz,direct x, stb balrol a 2-dik menuben erheto el a videokartya adatai
2017. jan. 21. 11:31
 58/61 anonim ***** válasza:
*tudod.
2017. jan. 21. 11:32
 59/61 A kérdező kommentje:

Uhh köszi megtaláltam csak a video kártyát nem.

Sajátgép-->jobb klik tulajdonságok és ott mejiknél van?

2017. jan. 21. 12:35
 60/61 anonim ***** válasza:
A video k adatait az asztalon jobb click tulajdosangog es a felugro ablakban valaszd a beallitasok menupontot ott irja a video k tipusat + valahol egy kicsit lenebb van 3 opcio most nem ugrig be a neve de ha jol tudom akkor jobbrol az elso lesz itt bovebb leirast kapsz.
2017. jan. 22. 16:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!