Windows telepítés? Bővebben lent v
Azlenne a gondom,
hogy a windows telepítése közben,mikor a partíciót már megcsináltam és videó által csináltam ugyhogy elrontani nemtudtam.
A c meghajtó formázása és windows átmásolása után a hdd-re,ujra indul a gép és itt van a gond
Ezt nemértem mert most lehuztam a dwd olvasót és mindeggyiknél none van.
Pedig ott irja hogy az alábbi meghajtó nemnyitható meg után hogy partítion(1)
Akkor csak érzékel valamit
Olyan furan fogalmazol. Egyszeruen nem tudod leirni mit szeretnel. Bocs de nem ertem a kerdesed (nincs kedvem vegig olvasni az osszes hsz-t) szoval ime az en verziom...egyszeru csak le kellene olvasni a hibakodot.
A Windows xp telepíto cd-n levo i386 konyvtarban megtalálhato "ntldr" fajlt kell felmasolni a C meghajtojara. Ez a fajl tolti be a Windowsot amugy. Ha megsem voltam ertheto...hibas windows (telepito)
Meg eztis leakartam irni ezelödti üzibe.
A masteren van a HDD tudomásom szerint.
De ehez még kérhetek segítséget?hogy tényleg azon van-e?
Amm még azt hogy hogytudom elérni hogy a dwd olvasó slave, és a merevlemez meg master? A dwd-t lehet váltogatni? Vagy csak a merevlemezt?
Bocsánat ha idegesítően fogalmazok de már eléggé fáradt vagyok :D nemvagyok tiszta :)
Ha Masteren lenne a HDD, akkor a boot képernyőn a "Pri. Master Disk" vagy a "Sec. Master Disk" mellett nem "None" lenne, hanem a disk info.. a bios nem látja a HDD-t, ez a helyzet.
Ennek több oka lehet: rosszul konfigurált (jumperelt) disk, rossz IDE kábel, hibás HDD.
Nah figyu. Kezdjuk elorol. Lehet, hogy tenyleg az a baja amit a 23# irt. Nos a HDD-n ahol van az IDE csatlakozo rogton mellete van egy ugynevezett "Jumper Pins". Az elso a Primary Master. (Megszakitasi sorrend amikor 2 eszkozt hasznal egy szalagkabel.)
mester / tanito
slave / masodlagos, kiszolgalo.
A HDD-n van egy "jump matrica" ott leirja hogyan kell beallitani a jumpereket.
ROVIDEN:
A HDD-t master-be rakod, Primary Master-t kap. Ezt lassa elsokent!
A CD-ROM a slave. Es kesz is :) Visszont ha nincs olyan pcb jumper-ed akkor szivas ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!