Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows telepítés? Bővebben...

Windows telepítés? Bővebben lent v

Figyelt kérdés

Azlenne a gondom,

hogy a windows telepítése közben,mikor a partíciót már megcsináltam és videó által csináltam ugyhogy elrontani nemtudtam.

A c meghajtó formázása és windows átmásolása után a hdd-re,ujra indul a gép és itt van a gond

2017. jan. 20. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Ezt nemértem mert most lehuztam a dwd olvasót és mindeggyiknél none van.

Pedig ott irja hogy az alábbi meghajtó nemnyitható meg után hogy partítion(1)

Akkor csak érzékel valamit

2017. jan. 20. 14:45
 22/61 anonim ***** válasza:

Olyan furan fogalmazol. Egyszeruen nem tudod leirni mit szeretnel. Bocs de nem ertem a kerdesed (nincs kedvem vegig olvasni az osszes hsz-t) szoval ime az en verziom...egyszeru csak le kellene olvasni a hibakodot.

A Windows xp telepíto cd-n levo i386 konyvtarban megtalálhato "ntldr" fajlt kell felmasolni a C meghajtojara. Ez a fajl tolti be a Windowsot amugy. Ha megsem voltam ertheto...hibas windows (telepito)

2017. jan. 20. 15:33
 23/61 anonim ***** válasza:
Jumpereld Master-re a HDD-t és csatlakoztasd mint Primary Master IDE. Nyilván azonos vonalon van a két egység (CD ROM és HDD), ezért nem megy a dolog. A screenshot-ból jól látszik, hogy a bios csak a CD ROM-ot látja, nyilván ugyanazon a vonalon lóg a HDD is, ami nem túl egészséges..
2017. jan. 20. 15:36
 24/61 anonim ***** válasza:
*Delete /vagy F9-el tudod elerni a boot menut. 1st bootkent valaszd a HDD-t (amire a windows van telepitve) ha ugy sem lassa akkor a #23 amit irt.
2017. jan. 20. 15:51
 25/61 A kérdező kommentje:
Okés csak aztnem értettem a #23-bol hogy nincs a cdn ijen kód..vagy csak az eredetin van? Ez nemaz. Amm többi megy
2017. jan. 20. 16:10
 26/61 A kérdező kommentje:
2017. jan. 20. 16:11
 27/61 A kérdező kommentje:

Meg eztis leakartam irni ezelödti üzibe.

A masteren van a HDD tudomásom szerint.

De ehez még kérhetek segítséget?hogy tényleg azon van-e?

2017. jan. 20. 16:13
 28/61 A kérdező kommentje:

Amm még azt hogy hogytudom elérni hogy a dwd olvasó slave, és a merevlemez meg master? A dwd-t lehet váltogatni? Vagy csak a merevlemezt?

Bocsánat ha idegesítően fogalmazok de már eléggé fáradt vagyok :D nemvagyok tiszta :)

2017. jan. 20. 16:23
 29/61 anonim ***** válasza:

Ha Masteren lenne a HDD, akkor a boot képernyőn a "Pri. Master Disk" vagy a "Sec. Master Disk" mellett nem "None" lenne, hanem a disk info.. a bios nem látja a HDD-t, ez a helyzet.

Ennek több oka lehet: rosszul konfigurált (jumperelt) disk, rossz IDE kábel, hibás HDD.

2017. jan. 20. 17:14
 30/61 anonim ***** válasza:

Nah figyu. Kezdjuk elorol. Lehet, hogy tenyleg az a baja amit a 23# irt. Nos a HDD-n ahol van az IDE csatlakozo rogton mellete van egy ugynevezett "Jumper Pins". Az elso a Primary Master. (Megszakitasi sorrend amikor 2 eszkozt hasznal egy szalagkabel.)

mester / tanito

slave / masodlagos, kiszolgalo.

A HDD-n van egy "jump matrica" ott leirja hogyan kell beallitani a jumpereket.

ROVIDEN:

A HDD-t master-be rakod, Primary Master-t kap. Ezt lassa elsokent!

A CD-ROM a slave. Es kesz is :) Visszont ha nincs olyan pcb jumper-ed akkor szivas ;(

2017. jan. 20. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!