Windows telepítés? Bővebben lent v
Azlenne a gondom,
hogy a windows telepítése közben,mikor a partíciót már megcsináltam és videó által csináltam ugyhogy elrontani nemtudtam.
A c meghajtó formázása és windows átmásolása után a hdd-re,ujra indul a gép és itt van a gond
Azért kérdeztem én is a használatot, mert elsőre nekem is a jumperolás ugrott be. Csak aztán rájöttem, hogy akkor partícionálni se tudtad volna. De ha megoldódott, akkor oké.
A master/slave dióhéjban annyit takar, hogy ezzel tudod megmondani a gépnek, hogy milyen sorrendben használja az eszközöket. Ugye, egy szalagkábelen van most a vinyód és a dvd. ha mindkettő master, akkor összeakadnak az eszközök és hasonló hibát produkálnak. Ilyen összeállítsánál a vinyó, amina rendszer van, mindig master a dvd pedig slave.
De emberek.
Ott ahol azt irja hogy az alábbi meghajtó nemnyitható meg ott a végén irja hogy partíció(1)az ugye a C meghajtó lehet meg a másik hogyha a merevlemezre át tudta másolni maga a windowst a cd akkor a merevlemez csaknem lehet rosz.
Uhh
És ezt hol lehet megnézni?
Ez a vinyó hátuljánál látod, ahova a táp és szalagkábel van bedugva.
A google keresésben látsz képeket róla.
A vinyón átmozgattad a kábeleket?
Az is lehet, hogy a szalagkábeled nem egészséges már.
Mivel a windows már felmásolta magát, azt is kipróbálhatod, hogy a dvd-t lehúzod és megnézed úgy mit csinál.
Amit küldtél képet, annak a bal oldalán, középtájon sorolja fel a meghajtóidat. A pri. master-nál kellene kiírnia a hdd-t.
Ha ekkor megjelenik, akkor jó eséllyel a jumper lesz a ludas.
Ha nem akkor, ha tudod próbáld ki egy másik gépben a vinyót, tegyél egy másik tápkábelt, ha van másik szalagkábeled, akkor próbáld ki azt is.
Mellesleg mekkora a vinyó és milyen méretűre szedted szét, illetve milyen fájlrendszerre formáztad?
360GB-os
Elóször a C 100GB a maradék a D-re
Második próbálkozásnál C 60GB körül a többi a D
És NTFS csak ez volt meg a másik ugyan ez csak (gyors) ba
Hogyérted hogy mozgassam meg a kábeleket?
Na várjunk! Jól értem a dolgokat?
A vinyót beraktad a gépbe. Windows telepítő indít, majd a formázást partícionálást megcsináltad. Nem volt jó, ezért újra partícionáltad. Ezt az utolsó műveletet abban a gépben csináltad, amelyikre nem tudod feltelepíteni a windows?
Ömm az ugy volt hogy netröl néztem nem videó.
Ugy volt hogy elsőnek mikor ott voltam a partícionálásnál "véletlen"figyelmetlenségböl nem partícionáltam hanem egyböl mentem a formázás és ami utána jön.
Másodiknak csináltam normálisan elóször töröltem a C-t uj partício x és y GB aztán D-t is és igy de akkor jödt ez ..mármint már az elsőnél is..és lalinak üzenem:
nekem igen van aza pöcök két hejet foglalva de nemtudom mejik ha a satánál nincsen tuti ojan és az idénél van akkor lehet hogy ide..de ezis lehet a baj? Vagy nemértem
Ömm
Irtad nekem nem a lali hanem a másik ember higy kapcsold le a dwdt
Azt ugy értetted hogy vegyem ki a dwd t? Vagy cd-t? Vagyhogy huzzam ki a gépen belül a dwd olvasót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!