Windows telepítés? Bővebben lent v
Azlenne a gondom,
hogy a windows telepítése közben,mikor a partíciót már megcsináltam és videó által csináltam ugyhogy elrontani nemtudtam.
A c meghajtó formázása és windows átmásolása után a hdd-re,ujra indul a gép és itt van a gond
Meghogy a másik kérdés..
Hogy ugye van aza hej a hddn ahol a jumper van na az meledt jobra ugye oda bekell dugni azt a kábelt ami a ellátja a hddt árammal de ugyan abbol a csatlakozóbol három van..mindegy hogy mejiket dugom bele? Vagy függ valamitül?
Okés köszönöm.
Csakha ez igy rendben van akkor nemtudom..nemlehet az véletlen hogy a biosba kell valamit engedélyezni hogy lássa a hddt a gép?
De elképzelhető, mert még egy dolog lehet, ami miatt nem jelenik meg a HDD a bios boot képernyőn: lehet hogy a bios-ban a Primary Master Autodetect le van tiltva, így hiába van rajta a HDD, nem fogja használni.
Könnyen lehet hogy ez a probléma, mert a Windows az install során tudta kezelni a HDD-t, ami azért lehet mivel a Windowsnak a bios-tól független saját alacsony szintű lemezkezelő rendszere van.
Phoenix - Award
BIOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!