Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows xp telepítési gondok?...

Windows xp telepítési gondok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mikor berakom a gépbe a cd-t amin van a windows xp 64 bit, akkor a bios ba beállitottam a cd/dwd-t na ez idáig jo na ujra indítom a gépet és mikor elkezdi ellemezni a cd-t a gép kb fél perc után kiad egy üzenetet bekeretezve. Valami ojat ír hogy "írás késleltetés kivan kapcsolva..na aztán a biosba sehol se találtam ezt a beállitást légyszives help!

2017. jan. 11. 17:50
1 2 3 4 5
 31/50 Hominida ***** válasza:
Az SP2 a második service pack, javítócsomag, patchgyűjtemény, amely sok hibát kijavított. Jóval később megcsinálták a harmadik service packet is, de azt én sosem használtam, állítólag biztonsági és kompatibilitási problémákat javított. Ha az SP2-t tartalmazó XP telepítőt használsz, akkor a telepítés teljes befejezése után, ha akarod, ráteheted az SP3-at is. Az XP biztonsága ma már közel sem tökéletes, mert a Microsoft már rég abbahagyta a foltozgatását. Egy rendes tűzfallal és HIPS-szel, gondosan megválasztva, hogy miket okézol, akkor elég jól el lehet vele ügyködni ma is. Persze csak olyan (többnyire régi) programokat használva, amelyek még nem követelik meg maguk alá a WIndows 7-et.
2017. jan. 13. 17:17
 32/50 A kérdező kommentje:

Jaaaa..

Értem :)

Igymár étthető

Köszönöm

2017. jan. 14. 08:14
 33/50 A kérdező kommentje:

Help help help! :(

Most nézem hogy a letöltött windows amit neten töltöttem no torrent

Az azt irja hogy 32 bit

De miért van ez? Én a win 64 et irtam be a googléba akkor csak azt szedte le

Nemértem komolyan :(

2017. jan. 14. 08:21
 34/50 coopper ***** válasza:

Az mért baj ?

Mivel csak 1.5 giga memóriád van, tökéletesen megfelel a 32 bites is (hacsak nincs valamilyen spéci programod aminek kell a 64 bites windows, de ezt nem nagyon tartom valószinűnek).

Üdv.

2017. jan. 14. 09:30
 35/50 A kérdező kommentje:

Neem nem. :)

Csak még régebben még mikor nemtudtam hogy a 32 jobb lenne akkor a 64 et letöltve a 32-őt töltötte le

De akkor a 32-esel nemjoo ahoz irta

Ki azt a hibaüzenetet ha hiba7zenet az

2017. jan. 14. 19:54
 36/50 A kérdező kommentje:

Cooper ládtam amit küldtél üzenetbe

És köszönöm

Nemnagyon tudom hogykell üzit küldeni nemis probálkozok vele mert így egyszerübb csak megköszönni akartam

:)majd azzal megpróbálom

2017. jan. 14. 19:59
 37/50 coopper ***** válasza:

Amit letöltöttél az valószínűleg nem windows XP telepítő volt, hanem valami más (lehet, hogy Caldera DR-DOS telepitő, vagy valami más program ami Caldera DR-DOS alatt futott)

Üdv.

2017. jan. 14. 19:59
 38/50 A kérdező kommentje:

És az is iso fájlba van aza dr dos? És

Azt irja hogy windows xp 32 bit? Csakhogy mégis más amit nemlehet a gépre telepíteni?

2017. jan. 15. 09:24
 39/50 coopper ***** válasza:
Igen a Caldera DR-DOS telepitője is ISO-ban szokott lenni.
2017. jan. 15. 09:28
 40/50 A kérdező kommentje:

Uh most utána néztem amit leirtál dr dosnak és igen azaz

Te rátudtál jönni mi a hiba igy a kérdést is 100%-ban megfejtetted

Köszönöm :)

Na de én ugye nem dr dost akartam letölteni hanem windowst

És a windowson belül a windows fajtája a dr dos?

Amit erre a gépre nemlehet felrakni?

2017. jan. 15. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!