Windows xp telepítési gondok? (többi lent)
Aszthiszem nincs a gépbe floppy meghajtó és te irtad azt hogy CD/DVD pendrive
Nem pendriveról telepítettem
CD -röl
:)
Aza gond hogy a számítógépekhez még nemannyira értek :S
De próbálkozok
:D
Szia.
Akkor az a CD amiről beindult a géped (vagy a CD, vagy a merevlemez - amiről beindúlt - ezt nem tudom), biztosan nem windows XP telepitő CD.
Tehát amit tehetsz :
Keresel egy másik CD-t ami valóban a windows XP telepitő CD-je és azzal próbálkozol.
Letöltöd valahonnan a windows XP telepitő CD-jének az ISO-ját, és valamilyen CD iró programmal kiirod a letöltött ISO-t egy CD-re és azzal próbálkozol.
Sok sikert.
üdv.
Jaaaah oké.
Hameg nemfog menni akkor bemegyek egy pc boltba és majd ők mert már régóta próbálkozok de nemnagyon
uhh
Cooper még azt megtudnád mondani hogyha éppen pendrivérül akarom telepíteni a windowst akkor a biosba ott a second boot devicénél mejiket kell beállitani? usb-cdrom? Vagy usb zip? Vagy usb-fdd?mert a cd nél a CDRomot kell vagy CD/DVD-T :/
Tudomásom szerint "Usb-Hdd"-t kell állitani (de ezt némelyik bios csak akkor engedi választani, ha már csatlakoztatva van a pendrive a gépbe).
Inkább próbálkozz a boot gombbal ami vagy F9 vagy F12, de lehet bármi más is (gépe válogatja).
Pendrivére történő rendszeriráshoz pediglen a Rufus az ajánlott program : [link]
Sok sikert.
üdv.
Ebböl mindent értek :)
Csak azt nem hogy a boot- ba hol lehetne belépnem? Mikor kapvsol be a gép ugyan ott ahol a biosba is csak ott delt kell nyomni itt meg F9-12? :/
Igen valahogy úgy, amikor indul be a gép akkor kell nyomni a boot gombot (amit sajnos konkrétan nem tudom hogy mi, mert minden gépen más és más lehet).
Esetlegesen a Bios alapján tudsz utánanézni, hogy mi lehet a boot gomb.
Üdv.
Áhh :D
Már nagyon elkanyarodtam az eredeti kérdéstöl :)
Erre nemmuszály válasszolnod
Nemkötelességed a szabájzat szerint
asszhem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!