Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows xp telepítési gondok?...

Windows xp telepítési gondok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mikor berakom a gépbe a cd-t amin van a windows xp 64 bit, akkor a bios ba beállitottam a cd/dwd-t na ez idáig jo na ujra indítom a gépet és mikor elkezdi ellemezni a cd-t a gép kb fél perc után kiad egy üzenetet bekeretezve. Valami ojat ír hogy "írás késleltetés kivan kapcsolva..na aztán a biosba sehol se találtam ezt a beállitást légyszives help!

2017. jan. 11. 17:50
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Aszthiszem nincs a gépbe floppy meghajtó és te irtad azt hogy CD/DVD pendrive

Nem pendriveról telepítettem

CD -röl

:)

2017. jan. 12. 14:36
 12/50 A kérdező kommentje:

Aza gond hogy a számítógépekhez még nemannyira értek :S

De próbálkozok

:D

2017. jan. 12. 14:39
 13/50 coopper ***** válasza:

Szia.

Akkor az a CD amiről beindult a géped (vagy a CD, vagy a merevlemez - amiről beindúlt - ezt nem tudom), biztosan nem windows XP telepitő CD.

Tehát amit tehetsz :

Keresel egy másik CD-t ami valóban a windows XP telepitő CD-je és azzal próbálkozol.

Letöltöd valahonnan a windows XP telepitő CD-jének az ISO-ját, és valamilyen CD iró programmal kiirod a letöltött ISO-t egy CD-re és azzal próbálkozol.

Sok sikert.

üdv.

2017. jan. 12. 16:44
 14/50 anonim ***** válasza:
De nézz utána hogy kell XP-t CD-re írni mert nem csak simán átmásolod... a google-ba ha rákeresel remek leírások vannak. :)
2017. jan. 12. 16:55
 15/50 A kérdező kommentje:

Jaaaah oké.

Hameg nemfog menni akkor bemegyek egy pc boltba és majd ők mert már régóta próbálkozok de nemnagyon

2017. jan. 12. 17:09
 16/50 A kérdező kommentje:

uhh

Cooper még azt megtudnád mondani hogyha éppen pendrivérül akarom telepíteni a windowst akkor a biosba ott a second boot devicénél mejiket kell beállitani? usb-cdrom? Vagy usb zip? Vagy usb-fdd?mert a cd nél a CDRomot kell vagy CD/DVD-T :/

2017. jan. 12. 17:12
 17/50 coopper ***** válasza:

Tudomásom szerint "Usb-Hdd"-t kell állitani (de ezt némelyik bios csak akkor engedi választani, ha már csatlakoztatva van a pendrive a gépbe).

Inkább próbálkozz a boot gombbal ami vagy F9 vagy F12, de lehet bármi más is (gépe válogatja).

Pendrivére történő rendszeriráshoz pediglen a Rufus az ajánlott program : [link]

Sok sikert.

üdv.

2017. jan. 12. 17:17
 18/50 A kérdező kommentje:

Ebböl mindent értek :)

Csak azt nem hogy a boot- ba hol lehetne belépnem? Mikor kapvsol be a gép ugyan ott ahol a biosba is csak ott delt kell nyomni itt meg F9-12? :/

2017. jan. 12. 17:29
 19/50 coopper ***** válasza:

Igen valahogy úgy, amikor indul be a gép akkor kell nyomni a boot gombot (amit sajnos konkrétan nem tudom hogy mi, mert minden gépen más és más lehet).

Esetlegesen a Bios alapján tudsz utánanézni, hogy mi lehet a boot gomb.

Üdv.

2017. jan. 12. 19:03
 20/50 A kérdező kommentje:

Áhh :D

Már nagyon elkanyarodtam az eredeti kérdéstöl :)

Erre nemmuszály válasszolnod

Nemkötelességed a szabájzat szerint

asszhem :)

2017. jan. 12. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!