Windows 8 telepítési hiba. Mit tegyek?
HP ENVY 17-j077ez Notebook gépemre szeretném újratelepíteni a Windows 8 operációs rendszert, de a telepítés végén valami hibába ütközik az egész, ehhez kérnék HOZZÁÉRTŐ személy/személyektől segítséget.
Telepítés menete:
1: Elindítom a gépet, hogy lemezről bootoljon.
2: Elindul a Windows telepítése.
3: Miután végzett az első DVD-vel, beteszem a másodikat.
4: Miután az is meg volt, kéri a Recovery media lemezt.
5: Végig fut a Recovery media drivereket tartalmazó lemez is.
6: A gép elkezdi (már a lemezek nélkül) összeállítani a rendszert.
- Software Installion: Software is being installed - When complete, your system may automatically restart. Please do not turn off your computer during this process.
7: Majd egy kis idő elteltével megjelenik egy kis "ablak", ami három választást tartalmaz:
A: Save Log
B: Details
C: Retry
8: Pendrivera kimentettem ezt a 2 Mb-os HP_SSRD_LOG Zip fájlt, majd miután ez megtörtént, a gép semmit sem csinál.
Kép: [link]
Hogyan lehet ezt a hibát kiküszöbölni? Mi a teendőm?
Előre is köszönöm a segítséget!
A gép alján valóban van két vonalkódos matrica, egy kisebb és egy nagyobb, de azokon már eléggé el vannak mosódva a számok így sajnos nem tudom leolvasni.
Ha szedek le egy Windows 8-at a driver lemezt amit kaptam a géphez használhatom ahhoz is a kiegészítők feltelepítéséhez?
Egy hasonló matricát keress mint ez:
Próbálgasd leolvasni a kódot (amire a nyíl mutat) mert különben csak loaderrel tudod akvitálni a rendszert, ami nem jó megoldás, tekintve, hogy megvetted a rendszert (benne volt a gép árában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!