Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows xp telepítési gondok?...

Windows xp telepítési gondok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mikor berakom a gépbe a cd-t amin van a windows xp 64 bit, akkor a bios ba beállitottam a cd/dwd-t na ez idáig jo na ujra indítom a gépet és mikor elkezdi ellemezni a cd-t a gép kb fél perc után kiad egy üzenetet bekeretezve. Valami ojat ír hogy "írás késleltetés kivan kapcsolva..na aztán a biosba sehol se találtam ezt a beállitást légyszives help!

2017. jan. 11. 17:50
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Még maga a DR-DOS fogalmával nemvagyok tisztába csak azért kérdem nemtudom hogy a windows és azon belül a dr dos igy a letöltött windowsba nemlehet látni hogy dr dos-e vagy ez csak a telepítő-e :)
2017. jan. 15. 10:06
 42/50 coopper ***** válasza:

Nem, A DR-DOS az is egy fajta operációs rendszer (parancssoros), meg a windows XP is egy operációs rendszer (grafikus, ablakos), a közös benük azon kivül, hogy mindkettő operációs rendszer talán a fa struktura (mappaszerkeszet), más nem nagyon. Tehát a DR-DOS nem része a windowsnak és forditva sem igaz a windows sem része a DR-DOS-nak, mindkettő teljesen más.

Mindkettővel üzemeltethető a gép, de természetesen a DR-DOS-sal egy kicsit macerásabb az üzemeltetés (inkább nem javasolnám), a wikipédián csak angolul van hozzá leirás : [link]

Üdv.

2017. jan. 15. 11:17
 43/50 A kérdező kommentje:

ooh köszönöm :)

Csak azt nem értettem hogy akkor hogy lehedtem ojan béna

Hogy egy dow op rendszert töltöttem le.

Ezt nem értettem

2017. jan. 15. 11:33
 44/50 A kérdező kommentje:
DOS*
2017. jan. 15. 11:36
 45/50 A kérdező kommentje:

Cooper.

Az a windows xp amit üzibe küldtél azt ha kiírom cd-re az már jó lesz?

2017. jan. 15. 15:41
 46/50 coopper ***** válasza:
Igen, én is azt használom.
2017. jan. 15. 15:57
 47/50 A kérdező kommentje:

Okés köszönöm

És teis onnan töltötted le a windowst, amit küldtél üzibe linket?

És te is felraktad a gépedre csak ez jó win?

Bocsi hogy ennyit kérdezek csak nemakarok feleslegesen kiírni wint a cd re :)

2017. jan. 15. 16:36
 48/50 coopper ***** válasza:

Az hogy ez jó windows-e arra tuti Igen a válasz.

Igen, felraktam, nem a saját gépemre, hanem a céges gépekre, (nem is egyre) de felraktam.

A letöltésre, nem én ezt a windowst nem onnan szedtem le, máshonnan, csak Neked raktam fel oda, amúgy ez az a windows : [link]

Üdv.

2017. jan. 15. 17:50
 49/50 A kérdező kommentje:

ooo :)

Köszönöm szépen cooper a segítségedet,

mert nélküled most sehol se lennék csak szenvednék a windowsal reménytelenül..

Én már kifogytam a fontosabb kérdésekböl amiket megakartam tudni ezzel kapcsolatosan de ha majd

ijesmi kérdéseim még lesznek ezzel a számítás technikai

azon belül meg pc gondokkal hozzád fogok fordulni ebben a kérdésben :)

2017. jan. 15. 20:08
 50/50 A kérdező kommentje:
Most letöltöttem wint amit kültél üzibe és a zip fájlon belül van egy ojan mappa hogy "crack" azzal mitkéne csinálni?
2017. jan. 16. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!