Vettem egy új ssd-t és szűz telepítést akarok rá és totál törölni a régit a mostani hdd-mről és azt csak háttérnek használni. Te hogycsinálnád?
Ebben csak egy hiba van, a végén: a rendszer elindítása (vagyis a számítógép bekapcsolása) ELŐTT dugd rá a HDD-t, mert bekapcsolt gépben ilyesmit nem kellene csinálni.
Ha a boot sorrend jól van beállítva, akkor nem foglalkozik vele a gép, hogy mondjuk az E meghajtón van-e oprendszer. Csak mint adatlemezt fogja használni a régi HDD-t.
a még régebbi HDD-mmel is így csináltam, van egy 10 -15 éves samsungom 250 gigás mindig menet közben dugtam föl rá ha kellett valami róla
akkor azt rosszul csináltam?
mi baja lehet?
simán felpörgött, leszedtem róla a cuccot és annyi...
azt nem kellett volna?
Hacsak nem valami ősrégi hdd ről van szó nyugodtan lehet cserélgetni - megszokásból én is mindig kilövöm a gépet ilyenkor, de gyakorlati haszna nem sok van.
Az esetleges adatvesztésről meg annyit, hogy ezt a technológiát azért fejlesztették egyáltalán ki hogy azokon a helyeken ahol rengeteg adattal dolgoznak könnyebb legyen az élet - ha pl sok hónapnyi munka backupjánál nyugodt szívvel rántják ki a merevlemezt akkor azt hiszem magánszemélyként sincs túl sok félnivalónk.
tehát akkor most melyiket javasoljátok mert annyi választ kaptam és annyira ellentétesek hogy csak összezavarodtam, és nem is értek mindent tisztán
elrőe is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!