Vettem egy új ssd-t és szűz telepítést akarok rá és totál törölni a régit a mostani hdd-mről és azt csak háttérnek használni. Te hogycsinálnád?
Felteszem arról azért nem találtál cikket mert azt pontosan ugyanúgy kell csinálni mint a vista(?) óta bármelyik windows alatt. Berakod a lemezt\mountolod az iso t, elkezded a telepítést, és pár kérdés után megkérdezi hogy melyik meghajtóra akarod telepíteni, ugyanott tudod formatálni is bármelyik meghajtót\partíciót.
Nálad lesz valami gond, nálam probléma nélkül működik(de igazából mindegy is, mindenképp frissíti magát).
okés ha másnak nincsen véleménye akkor így fogom csinálni
Dörrentős.
igen én is arra gondoltam hogy lehúzom, azt is szerettem volna csak ugye akkor rajta marad a régi windows a HDD-n
meg a biosban is rajta /benne maradhat, nem lenne jó ha bootolásnál felajánlaná hogy melyikről indítson vagy ilyesmi...
értem köszi..
akkor az úgy jó lesz ha ssd telepítés utánvisszadugom és csak leformázom a lemezt és nem lesz akkor nyoma sem a bios-ban sem a régi rendszernek, igaz?
értem, köszi
akkor annyi lesz hogy ssd-beköt, HDD kihúz rátelepítem pendriveról a win10et ssd-re, rendszer elindít, hdd bedug és törlöm a hdd-ről a win mappát lementem ami fontos formázom és minden tökéletesen fog valszeg működni :)
köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!