Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan PDF olvaso linux...

Van olyan PDF olvaso linux alatt, amivel végig lehet menni egy könyvtárnyi pdf-en?

Figyelt kérdés

Úgy értem legyen olyan billentyűkombináció, aminek hatására beolvassa a következő pdf filet a könyvtárból.

Ha valaki tud ilyet, kérem mondja meg a nevét!

2016. aug. 31. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az alternativas weboldalt korábban már megnéztem, és nem találtam megfelelőt.

A KBibTex az egyrész gondolom hozza magával a teljes KDE-t és azt nem feltétlen akarom, másrészt ahogy látom az egy bibTeX editor, nem igazén pdf néző.

2016. szept. 2. 15:43
 12/15 Alain Delon ***** válasza:
Te tudod, hogy mit akarsz. Direkt azért feltelepítettem, hogy kipróbáljam. Amit szeretnél, azt szerintem tudja, bár nem billentyűparancssal, hanem csak kattintással.
2016. szept. 2. 19:02
 13/15 A kérdező kommentje:

A kattintással még jó lenne, a gombnyomáshoz nem igazán ragasztkodom;

de se KDE-t se újabb TeX disztribúciót nem szeretnék, mert félek, hogy összevesznek a már telepített programokkal.. de lehet, h jobb ötlet híján kipróbálom, és majd referálok.

Mindenestre nagyon köszönöm az ötletet!

Az alternatívás weboldal ajánlatai közül kipróbáltam párat, de ez nem volt köztük.

2016. szept. 5. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:

A KDE-s alkalmazáshoz nem kell feltétlenül telepíteni a KDE-t. Ha ezek a csomagok telepítve vannak, akkor működnie kellene:

libqtcore

libqtgui

2016. szept. 5. 16:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Végül felraktam egy wine-t és egy sumatraPDF-et. Ez többnyire működik. A több pdf megjelenítése külön tabokon nem működött jól, de miután kikapcsoltam a tab-ok használatát a többi dolog már ok volt.
2016. szept. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!