Ismeri valaki a Locus Map-et (free)? Vagy esetleg másik kerékpáros appot? Többi lent.
Figyelt kérdés
Eddig tetszik is a Locus, csak a navigációját nem igazán értem. Szóval, aki esetleg ismeri annak megköszönném a segítségét, de új ötleteket is szívesen olvasok. :) Azt nem igazán értem benne, hogy például direkt Pesten elindítok egy navigációt (kerékpárra) pl. a Hősök terétől a Margit szigetig, de elvisz a francba, néha nem is a bicikli úton akar vinni pedig lenne egy sokkal kézenfekvőbb útvonal is. Vagy ezt valahol belehetne állítani? Több térképet is ki próbáltam már, végig böngésztem a beállításokat, de sajnos nem tudok rájönni. :(2016. júl. 16. 23:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!