Miért nem banolja az EA a bf4-et tönkre tevő csalókat?
Itt egy aimbot és wallhack "csíter" lista: gyönyörködjetek, mindegyik játszik, vagyis aimozik a mai napig.
Én warrockozni szoktam, de azt is megette a sok gyökér köcsög csaló. Így fél éve be sem kapcsoltam. Mikor szidom őket, azzal szoktak jönni, hogy irigy vagyok mert ők profik, tanuljak meg célozni, cry baby, noob, nab lamag***ci, stb...
Mikor meg szembesülnek vele, hogy 2006 óta az első vagyok a ranglistán, legjobb napomon a kd-ém 364-re sikerült, akkor meg jönnek, hogy hacker vagyok :)
Kicsit több energiabefektetéssel viszont látszik, hogy patch napon átlagban min. 100-as a kd-ém, majd naponta esik lefelé, 4-5 nappal később már konvergál a nullához
Ránéztem az accomra, lecsúsztam a második helyre (wtf), megelőzött kerek 1 hetes hacker "pro" (1 nap alatt többet ölt, mint én 10 év alatt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!