Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem banolja az EA a...

Miért nem banolja az EA a bf4-et tönkre tevő csalókat?

Figyelt kérdés

Itt egy aimbot és wallhack "csíter" lista: gyönyörködjetek, mindegyik játszik, vagyis aimozik a mai napig.

[link]

2016. jún. 7. 11:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A bf4 pl elég tiszta, durva csalóval ritkán találkozni. inkább makrósból van sok. az ea oldalán 1-2 éve még volt egy kör grafikon, ami szerint a játékosok kb80%-a makrózik, 1-2% használ aimot, wh-t...
2016. jún. 21. 04:18
 12/15 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék hogy most, 2016-ban milyen az arány.

Itt egy hack progi képe:

[link]

2016. jún. 21. 04:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Én warrockozni szoktam, de azt is megette a sok gyökér köcsög csaló. Így fél éve be sem kapcsoltam. Mikor szidom őket, azzal szoktak jönni, hogy irigy vagyok mert ők profik, tanuljak meg célozni, cry baby, noob, nab lamag***ci, stb...

Mikor meg szembesülnek vele, hogy 2006 óta az első vagyok a ranglistán, legjobb napomon a kd-ém 364-re sikerült, akkor meg jönnek, hogy hacker vagyok :)

Kicsit több energiabefektetéssel viszont látszik, hogy patch napon átlagban min. 100-as a kd-ém, majd naponta esik lefelé, 4-5 nappal később már konvergál a nullához

Ránéztem az accomra, lecsúsztam a második helyre (wtf), megelőzött kerek 1 hetes hacker "pro" (1 nap alatt többet ölt, mint én 10 év alatt) :)

2016. dec. 21. 14:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne egy milliárdos játékos, aki nem sajnálja a pénzt és beperli az EA-t a Dice-al együtt.
2017. jún. 27. 01:15
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Minek? Hogy elszórja az összes pénzét? Semmilyen kötelezettségük nincsen a játékosokkal szemben, szó nélkül bannolhatnak téged azért, mert csúnyán néztél, és jogilag nem támadható. Ezzel kár perre menni, az egyetlen amit a játékos tehet, az a bojkottálás. Ami meg nyilván úgysem fog akkora méretekben megtörténni, hogy reális következménye legyen. Akik tenni tudnak az ügyben, azok a fejlesztők, egész pontosan a feltörekvő független fejlesztők. Ők azok, akik létrehozhatják azt a konkurenciát, ami kényszerítheti ezeket az óriásokat a váltásra. Persze erre is igen csekély esély van, elnézve, mekkora is az az óriás.
2017. jún. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!