Miért nem banolja az EA a bf4-et tönkre tevő csalókat?
Itt egy aimbot és wallhack "csíter" lista: gyönyörködjetek, mindegyik játszik, vagyis aimozik a mai napig.
Nem buktak le. Valamit jól csináltak idáig.
Jelentsd, vedd fel videora is akár bizonyítékként és nagyobb eséllyel buknak le. Főleg, ha többen is jelentik őket.
Egy stat alapján igazából nem lehet mit kezdeni velük... Nem bizonyít lényegében semmit.
Hidd el, ha jelented/jelentitek őket akkor előbb vagy utóbb lebuknak, nagy valószínűséggel. Feltéve, ha valóban csaltak
2.
Én is össze tudnék rakni egy ilyen listát, csak én bf3-ból. Tényleg sok csaló van.
Azt meg ne mond, hogy 12-es szintű gyerek 148-3 statot csalás nélkül összehoz, mert pofánröhöglek.
Én azt látom, hogy aki "pro" az 90%-ban egy macros hülyegyerek. Ez mennyire fair szerinted? Szívesen felpofoznám az ilyen idiótákat is.
uramisten így ráizgulni egy játékra :) és ha csalnak? valszeg ez a legnagyobb boldogság az életükben...
a játék a kikapcsolódás miatt van, ha felhúzod magad, már nem sok értelme van játszani :) inkább menj ki helyette biciklizni vagy valami :)
#4 Tegyük fel, hogy kimegy biciklizni, aztán valami gyökér elhatározza, hogy folyamatosan beakasztja a küllőjét, és szerencsétlen rendre pofára esik. Akkor is azt javaslod, hogy ne húzza fel magát, és keressen más elfoglaltságot? Tudom! Menjen homokvárat építeni. De ó jajj, valami hülyegyerek folyton letapossa, amit felépít. Semmi baj, keresünk mást...
Őszintén szólva kicsit rosszul vagyok attól, hogy a videojátékok esetében a default reakció "Ne stresszelj, ez csak játék". Ha bármi más szórakozásról lenne szó, akkor jogosan lenne ideges, hogy valaki tönkreteszi a szórakozást, de valamiért egy videójáték esetében 'társadalmilag el nem fogadott' az, hogy az ember felhúzza magát a csalókon.
És ha egy kétszer akkora debella állat basztatja a cangáját, akkor is pofánveri? :D
Nincs itt semmilyen különbség, ugyanolyan frusztráló, ha a virtuális mókáját eszik tönkre az embernek, mint ha az a valóságban történne. Az, hogy mekkora reakciós felülete van rá, irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!