Dramon kérdése:
Rpc szolgáltató nem elérhető mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
Sokan telepítés kor és nyomtatóknál találkoztak ezzel viszont én bekapcsolás kor. Csak a boot menüt érem el. Mit tegyek?2016. jún. 1. 06:12
1/4 anonim válasza:
1. -Tanulj meg helyesen írni!
2. -Tanuld meg, mi az a "kategória"!
3. -Ott tedd fel a kérdésed!
3/4 A kérdező kommentje:
Amikor az ember pánik rohamot kap akkor biztosan az lesz az első dolga, hogy minden leírt mondatában a hibákat keresse -.- . Nagyon szépen köszönöm az értelmetlen válaszokat. Azért van ebben a kategóriában mert telefonról írtam és elsiettem az egészet. Amúgy meg, ha nincsen olyan válaszotok ami segíti a kérdezőt akkor nem kell hozzá szólni!
2016. jún. 4. 20:16
4/4 anonim válasza:
Kezdjük ott a dolgot, hogy ne csodálkozz hogy nem jött más válasz. Kezdve ott, hogy leírod ennyi a hiba, oké... de kicsit iylenkor illene leírni miután jött elő, pontosan milyen konfig stb. Ezek nélkül meg ne várj semmi érdemit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!