Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » KSP - Kerbal Space Program...

Lenon kérdése:

KSP - Kerbal Space Program kilépési hiba elkerülhető?

Figyelt kérdés

Amióta 0,24-es verzióval elkezdtem játszani, egész most az 1.1 ig, az összes random leáll, kilép, meghal, néha csinálja, néha nem. Win7-Win8, és most Win10 alatt egyaránt. Ezt a hibát nem tudják kijavítani???

64bites gépem és oprendszerem van, 8GB ram (1600), I-Core 2.3 GHz, és Gforce650m 2 GB video.

Legnépszerűbb modokat használom csak, nincs össze vissza cseszve.

Szerintem nem kéne ezt csinálnia.

Sose használtam Linuxot, lehet hogy azzal az oprendszerrel nem csinálná? Valakinek van tapasztalata?

2016. máj. 19. 15:19
 1/3 anonim válasza:

- 1.1 32bites működik tökéletesen. 64 nem.

- 1.1.2 32bites megy és 64 is.

2016. jún. 3. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:
1.1.2 van, és 32bitesen futtatva is kilép :(
2016. jún. 4. 12:09
 3/3 anonim válasza:
már lehet megoldottad vagy megoldódott de azért írok ide. Nálam tele van modokkal 1.1.3 van és 64 bites 4gb ram, i3, 2gb gpu win 8.1, de nem lép ki csak néha talán 10 alkalomból 1-szer de akkor is csak amikor már több órát nyomtam. Talán rossz a letöltési link tölts le próbálj meg egy másikat, a mentéseidet berakhatod abba is meg a modokat.. Mellesleg annyi mod van bent, hogy megszenved vele a gép 10-15 percet mire betölti xdd úgy, hogy több modot nem is rakok asszem bele bőven elég ez a 10 perc is mire bejön
2016. aug. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!