Need For Speed Most Wanted Black Edition mérföldkőkihívás hiba?
Elkezdtem egy kicsit nosztalgiázni és elővettem ezt a játékot. Segítséget szeretnék kérni egy hozzáértőtől, ugyanis csinálgatom szép sorjában a feketelista kihívást, annak minden versenyével, mérföldkő-kihívásaival és a vérdíjak megszerzésével. Ott tartok, hogy a feketelista 2. helyezettjét kellene most legyőznöm, a szükséges számú versenyt teljesítettem, vérdíjam mintegy 3 millióval több, mint ami kell, a mérföldkővel azonban vannak kihívások. Ez nem más, mint hogy 8 teljesítendő mérföldkövet ír elő, de a listában csak 7 teljesíthető van, míg a versenyekből van vagy 10 és 5-öt ír elő.
A játék 1.3-as patch-el fut, magyarítva...elképzelhető a magyarítás kavarta meg?
Ha van aki még foglalkozik ezzel a kérdéskörrel, úgy szívesen várom a válaszokat!
Köszönöm!
Mindkettő értéket túlléptem már, szóval az előírtál több van. Azt mondjuk észrevettem, hogy a magyarítás összekeverte a megnevezéseket, emiatt is merült fel bennem a kérdés, hogy az kavar e be. Ellenben eddig nem volt vele gond.
Kipróbálom, köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!