Skype-on egyik napról a másikra nincs hang, illetve engem hallanak, én pedig semmit. Mi okozza és mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Nem piszkáltam el semmit, beállítások ugyanazok, amik voltak. Minden rendszerhang jól működik, zene és videók is. Mikrofonnal sincs gond. Csak én nem hallok... Megköszönök bármiféle megoldást kínáló tippet, mert ez létfontosságú nekem, a munkám része...2016. máj. 19. 13:15
1/1 Lajos54 válasza:
Pedig valami mégiscsak elállítódhatott (ha nem is készakarva, bármi belepiszkálhatott).
Legegyszerűbb magán a Skype-on belül megnézni az összes hangbeállítást. Valahol valami hangerő elállítódhatott, esetleg le lett némítva.
Ha ott nem találsz semmit, a hang beállításoknál nézz körül: jobb egérgombbal katt a hangszóró ikonra, és a megjelenő lehetőségeket (oprendszer és hangkártya függő!) nézd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!