Elbírná a gépem?
adataim:
Videókártya: AMD Radeon R7 200 Series
Proci: Itel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60GHz
ram:8,00 GB (7,89 GB használható)
rendszer: 64 bites
Windows 7 home premium
AMD Radeon R7 200 Series
Egy kicsit lehetne konkretizálni milyen. Mert a 240 is a 200-as széria tagja, meg a 280 is az mégis ég és föld a különbség köztük. Előbbivel esélytelen, utóbbival biztos menne.
hát ittgépen enyit ír it videókártyánál
AMD Radeon R7 200 Series
ha ac tanácsot hol tudom jobban megnézni megnézem
#1 R7 200 legerosebb tagja a R7 265
valoban jo lenne tudni kerdezo, gpu-z - lookup megmutassa vagy tegyel fel kepet gpu-z rol
R7 260X ed van
elozetes gepigeny alapjan szepen kell birnia majd valoszinusitem hogy medium on legalabb fogja birni jatszhato fps el FHD felbontason is
ugyerted elorendelheted e? vagy pedig mar kaphato?
nos a ramod cpud es vgad megfelel annak a gepigenynek amit most ismerni ha ez nem valtozik akkor igen megveheted mert jol fog futni (ismert gepigeny alapjan)
nem ismerem milyen motort hasznalhat de ha crysis 3 es farcry 4 megy nalad akkor eselyesen ezzel sem lesz semmi gond (ez a ketto ha jol tudom nem azonos grafikai motort hasznal, de engem nem igazan erdekeltek ezek a jatekok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!