Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek elbírná a gépem a...

Szerintetek elbírná a gépem a windows-7et?

Figyelt kérdés

Sziasztok! van egy fujitsu siemens gépem amin a régi jól bevált xp-van...de kissé meguntam.

A gép adatai:

Intel(R)4

CPU 3.00 GHZ

1.00 GB Ram

Videókártya: ATI Technologies, Inc Rage XL PCI

2013. szept. 21. 15:12
 1/6 soccerway ***** válasza:
Lassú lenne, szóval felesleges felrakni, ha számít a sebesség. Ha unod az xp-t rakj fel egy linuxot.
2013. szept. 21. 15:16
 2/6 anonim válasza:
Elbírná ;) mivel Intel(R)4 még szerintem a 8-at is!! :D
2013. szept. 21. 15:16
 3/6 Gábor_79 ***** válasza:
Elbírná ha dupla ennyi memóriája lenne. Csak az oprendszernek 1 Gb kell, plusz bármi más program. Kínkeserves lenne, azaz élvezhetetlen.
2013. szept. 23. 18:35
 4/6 Emberek ***** válasza:

én egy Pentim M 1,7 gHz-es procival, és 1 GB RAM kombóval toltam a 7-et, és igaz elég lassú volt, de nem fagyott le, mint xp alatt teszi gyakran...

szerintem elbírná, de melegedne, és élvezhetetlen lenne, kivéve akkor, ha nezetésre akarod csak

2013. szept. 23. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Nos igen nekem csak netezèsre kell...tehát semmi extra...pl.játèkok
2013. szept. 25. 18:49
 6/6 Gábor_79 ***** válasza:
Ha a legalapabb verziót választod és azon belül is letiltasz minden funkciót, szolgáltatást ami lehetséges, pl. játékok, Telnet, stb. akkor majd látod. Nem lehetetlen.
2013. szept. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!