Elbírná a gépem a win 8.1-et?
Figyelt kérdés
nem lenne gyengébb a teljesítmény a win8.1-gyel mint a win7-tel játék közben?
a gépem: Intel Q8300-as proci (4X2.5Ghz, LGA 775)
Asus HD7750 vga
2Gb Kingmax RAM 800Mhz (tudom hogy nem sok, nem ez a kérdés)
nem lenne rosszabb a gép játék közben?
2014. szept. 21. 13:57
1/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem nem változna semmi! A 8.1-nek nem kell nagyobb gép! A win 7 stabilabb összeszedettebb egyszerűbben használható. Ha a win 7 rajta van ,és működik a géped,én nem telepítgetnék feleslegesen! Mellékesen ,én már próbáltam 8.1-et 1 hónapig használtam majd visszaraktam a 7-et. Sőt örültem is neki,hogy visszaraktam nekem nem jött be! Viszont van aki oda van érte! Én is gamerkedem! Nekem bevált a 7.
2/7 A kérdező kommentje:
nekem tetszik a 8 nagyon! mit értesz a "stabilabb" alatt? és a játékot ugye nem befolyásolja a 8.1? mert akkor kib*szom :D
2014. szept. 21. 14:15
3/7 anonim válasza:
Sokan mondták,hogy játék alatt az egér nem úgy működött ahogy kell! Én nem tapasztaltam ilyet! Felraktam a 8.1-et befrissítettem, aztán teszt. Bf3-4 Crisys 2-3 Dirt 2-3 Call of duty összs része! Működött ugyan úgy mint a 7-es. Nekem csak nem tetszik az egész 8.1 ,de működött nem volt vele baj! A 7 az meg egy stabil kiforrott technika! Sajnálom is mert szerintem ez az utolsó normális windows!
4/7 A kérdező kommentje:
kipróbálom a 8.1-et, talán nem lesz gubanc. max visszarakom a 7-et! köszi az érthető és gyors válaszokat! :)
2014. szept. 21. 14:31
6/7 anonim válasza:
Nekem tavaly a rosszabb gépemen volt Win8 és nagyon jól futott.
A lényeg, hogy 32biteset rakj fel, ha csak nem terezel a közeljövőben RAM-ot bővíteni.
7/7 A kérdező kommentje:
eddig tetszik a win 8.1! gyors meg minden, de egyik játékom sem indult el mert hiányoztak valami ddl fájlok. lehet én vagyok a buta soha nem telepítettem még rendszert, de már minden ok! szerintem szuper
2014. szept. 22. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!