Szerintetek elbírná a gépem az Euro Truck Simulator, vagy a 2 őt? Melyik futna jobban?
Euro Truck Simulator 1 minimum grafikán biztos menni fog.
De amúgy gyenge a gépezet.
Nem alkalmas játékra.
Nem vinné el, én még a régi gépemen próbáltam 1 magos AMD proci van benne ami 2.1 GHz-es, elvbe a tied meg csak 800 MHz 1 magon, na szóval lehúztam a grafot mindent amit lehetett, és nem volt meg 20 fps. Persze azt már nem használom, múzeumi darab. :)
Euro truck simulator 2 gépigény az hazugság, nincs optimizálva.
Csak úgy infó képpen írom ki, hogy full hd-ba akarsz ultra grafon, 400% renderelésell játszani, kell minimum egy R9 270(x) videókártya. :) nem ide tartozott, de sokat vitatott kérdés hogy milyen VGA kell ehhez a játékhoz!
Előző vagyok:
A videókártya a régi gépembe, az egy Asus EN8600Gs, erősebb mint az általad írt, a ram meg 2gb volt benne. :)
A busz sebessége 800 Mhz.
A frekvenciája: 1800 Mhz.
Szerintem vinni fogja minimum grafikán.
Euro truck szimulátor gépigény:
Minimális gépigény:
CPU: Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
RAM:
512 MB RAM (1 GB on Windows Vista)
GPU: 128 MB video card: GeForce 4 (not MX!) or better, ATI Radeon 8500 or better
DX: DirectX 9.0
Windows XP or Windows Vista
HDD: 600 MB of free hard drive space
Hang: DirectX 9 compatible sound card
ODD: 8x CD-ROM
Ajánlott periféria: Keyboard
Amúgy ez csak akkor derül ki,hogyha kipróbálja. ;)
Figyel, olyan optimizálatlan játék, hogy az csak na, megjelenés óta tolom a játékot, van egy 6770-es videókártyám és vinni kellene neki simán magas grafon, de nem nagyon akarja, néha 20 fps alá megy.
renderelésről ne is beszéljünk, az is csak 100%-on jó a 400% helyett. Hidd el nekem előző, nem fogja neki vinni, csak szagatva, arról nem is beszélve hogy úgy le kell húzni a grafot, hogy a km/h-án nem látja majd a számokat. Ha ő úgy élvezni fogja a játékot, akkor nem szólok bele. Annak a gépigénynek ne hidj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!