Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi értelme a World Of Tanks -nak?

Bálint117 kérdése:

Mi értelme a World Of Tanks -nak?

Figyelt kérdés

...úgy értem. Végre sikerült kif. Tier VII, VIII-ra, egy orosz, amerikai, angol páncélt. ill. tankot. De csak a pénzt viszi. Ugyanúgy kilőnek, sőt gyorsabban, mintha papírból lennék és szinte minden csata veszteséges. 10-15e javítís, 5e a lőszerek, és keres 8-10e.

Mindíg pótolni kell egy V tier tankokkal a pénzt? De akkor mi értelme, ha nem az, hogy elérj egy X tier harckocsit?

Elnézést a kérdésért de tényleg nem értem!

2016. febr. 5. 18:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
63%
Kérlek ne vedd sértésnek de a válasz abban rajlik hogy nem teljesítesz úgy a csatatéren hogy annyi kreditet kapj hogy hasznosan gyere ki acsatából...néz pár videós tutorialt nagyon sokat lehet belőlük tanulni
2016. febr. 6. 22:17
 12/14 Vida Sándor ***** válasza:
89%

Látom, hogy a sok hozzáértő nem képes arra, hogy egy ici-pici apróságot megértsen!

A játék csapatokat állít fel tier 1-10 ig. Ahhoz, hogy meglegyenek mindenhol a kellő számú játékosok, kell egy biztos rendszer.

Mint a kérdező írta: Mi értelme van az egésznek, ha nem az, hogy magasabb szintű tankokat fejlesszünk. Valóban ez az értelme, de e mellett biztosítani kell az alacsonyabb szinten is a megfelelő játékos mennyiséget, és ki játszana alacsonyabb szinten, ha nincs rákényszerítve? Csak a nagyon profik képesek magasabb szinten pozitívan zárni a csatát folyamatosan, de ehhez kellenek az amatőrök.

Olyan nincs, hogy mindenki jól játszik, vesztesek mindig vannak.

Tehát: amit magasabb szinten elbuksz, kénytelen vagy alacsonyabb szinten visszahozni ezáltal biztosítva a játékos mennyiséget az új belépőknek.Úgymond farmolni, vagyis termelni kell a kreditet a magasabb szinthez.

Nekem a garázsomban van tier 1-tier 10-ig minden. 14000 csatám van, érek el nagyon jó eredményeket, de van, amikor gyalázatos napom van. És láttam már hupilila játékost 10 másodperc alatt kinyiffanni, persze ezzel nyilván nem dicsekszik.

2016. febr. 7. 08:10
 13/14 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van, de fordítsuk meg a helyzetet. Amelyik szinten tudsz pénzt farmolni, ott jó a teljesítményed, így valószínüleg az a szint nyújtja számodra a legtöbb sikerélményt. Miért szenvednél 10es szinten, ahol alig sebzel, és mínuszban vagy, ha 5ösön lesebzed a hp-d dupláját, és pénz is jön?!
2016. márc. 18. 08:52
 14/14 anonim válasza:
0%
A tank neve is kell amivel elvileg nem tudsz +os kört menni. Így csak általánosan tudom mondani hogy hogyha te 10k kredites meccseket mész akkor a teljesítményed messze nem a megfelelő. Én T25/2 vel ha rossz napom van egy vereség után 400 dmg körül sebzek és 15k kreditet kapok. Na most ha te még ennyit sem sebzel akkor az azt jelenti hogy rohadtul nem tudsz játszani, és 500 dmg alatt sebzel átlag, de lehet annyit sem. Esetleg írd le kommentbe a játékosneved, és akkor konkrétabb választ is tudnánk adni.
2016. máj. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!