Van értelme arra gyúrni hogy egy játék 50-60 fps fölé menjen?
Ismerősöm azzal kábít hogy fejleszteni kéne a konfigját mert adott autós játék előző része még 80 fps-el ment ez az új rész meg csak 50-60-al.
???
Nem elég az 50-60? Úgy tudtam az emberi szem kb 25-30 fps-nél már érzékeli a folyamatosságot így efelé menni kb felesleges de ha van egy kis rátartás (2x az már elég rendes rátartás ) legyen 50-60 fps.
Efelé menni minek? Ne mondja nekem senki hogy észre lehet venni hogy 80-al fut vagy 60-al!
Mert nem igaz.
csgo-ban nincs meg a stabil 60 fps-em, és mindig lelőnek
De mikor megvan akkor ölni könnyebb
"Ne mondja nekem senki hogy észre lehet venni hogy 80-al fut vagy 60-al! "
akkor minek tetted fel a kérdést ha nem vársz rá választ? egyébként alapjában véve az alap feltételezés az hogy 60hz-s monitoron 60fps az ajánlott.. az fps játékosok meg nyomatják hogy 60hz-s monitoron is legyen 200000 fps mert akkor szuper lesz.. speciel ha nem valami nagyon különleges autós játék amiben fénysebességgel mennek az autók nem biztos hogy észrevehető lesz.. egyébként teszt alapján a 140hz-s monitoron a 140fps látható különbséget hoz a 60fps 60hz-hoz képest.. az meg hogy 25fps folyamatos az nem aszt jelenti hogy szép folyamatos.. filmnél nem tűnik fel de interaktív cuccnál én is szeretem legalább az 50-60fps-t bár csak casual gamer vagyok
#6 +1
kerdezo ez gyakorlat fuggo meg jatek
leginkabb a szoftvernek kell a magas fps, es nem azert mert jo hecc sok fps t latni az fps szamlalalon...
nem tudom hogy ez esetben van e gyakorlati ertelme
60hz-es monitorhoz nyílván ajánlott a 60+ fps.
és ahogy írták,pl CS:GO-ban ha 100alá esik,sz rba fognak lőni,mert az egész engine el van b szva,és leegyszerűsítve később látod meg az embert.haverom emiatt 1024x768-ban játszik,pedig global..
nem értem miről beszéltek. 60hzes meg 100hzes meg 120hz es monitorok? Hol vannak ilyenek? Múzeumban? Ezek CRT technológia esetén érvényesek.
Ki használ már ilyet? A 70 éves anyámnak is ezer éve LCDje van ott meg nincs se ennyi se annyi, mert LCD.
én is 1024x768-as felbontáson játszok, és van amikor 100 fps-em van, van mikor 30
És fullhd-s 21"-os tv-m van
Eddig cs-n kívül nem sok fps-el játszottam, a cs-n kívül elég volt a 30 fps
Tény hogy nem mai gépem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!