...úgy értem. Végre sikerült kif. Tier VII, VIII-ra, egy orosz, amerikai, angol páncélt. ill. tankot. De csak a pénzt viszi. Ugyanúgy kilőnek, sőt gyorsabban, mintha papírból lennék és szinte minden csata veszteséges. 10-15e javítís, 5e a lőszerek, és keres 8-10e.
Mindíg pótolni kell egy V tier tankokkal a pénzt? De akkor mi értelme, ha nem az, hogy elérj egy X tier harckocsit?
Figyi, nem vagyok kíváncsi az elmélkedésetekre, normális választ akarok. Mindkettőtöknek ment a MINUSZ.
Mi a francnak írtok használhatattlan kommentet?!?
2016. febr. 5. 19:36
4/14 anonim válasza:
Te hülye vagy, vagy csak ennyire nem vagy képben, hogy hogyan is működik az üzleti élet? Szerinted nekik adományokból van pénzük fejleszti a játékot és a szervereket fenntartani?
2016. febr. 5. 19:39
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy lehülyéztél. Megtettem a lépéseket.
Ha fizetsz ha nem, ebben a koncepcióban amit írtam akkor sincs nagyon értelme. Vásárolsz aranyat, beváltod keditre, hogy fedezd a tank veszteséges csatáit...
Néha veszek prémium kontót egy-két napra. De akkor sincs értelme.
2016. febr. 5. 20:04
6/14 anonim válasza:
amelyik játéknál fizetni kell a skillért az már eleve nem fer to play ha érted . mert hiába vagy ügyesebb ha a "bot unksilled meg veszi magának a full páncélt meg tankokat " ez így igaz minden más ingyen játszható de fizetni kell a jobb skillért cserébe alapokon. játsz egy lol-al ott a skinen kívül mást nem tud meg venni magának a burzsoja így nem tud előnyt szerezni is ki sírja az életét mert valamihez tudás is kell és nem csak analfa bétizmus 0 iq-val.
2016. febr. 5. 20:59
7/14 Brandon41 válasza:
Tudod kedves kérdező,te aztán tényleg nem érted a játékot. Ha egy csatában sebzel 2000-ret, szerzel killeket akkor kapsz kreditet meg tapasztalatot és akkor az is lehet hogy nem mész mínuszba, de ha veszítesz akkor persze hogy mínuszba mész vagy akkor is ha retard vagy és alig sebzel csomót lösz de pattansz vagy mellé lősz és meghalsz. Had említsek meg valamit nem egyszer volt hogy az én t-10-emmel + ba jövök ki, mert normálisan sebzek, és tankokat semmisítek meg
2016. febr. 6. 08:00
8/14 Brandon41 válasza:
Esetleg mond el hogy hogyan szoktál játszani azokkal a tankokkal és akkor esetleg tudnék segíteni.ja és pls írd le azokat a tankokat amiket meg említettél a kérdésben. Van egy olyan oldal hogy wot magyar portál ott vannak tank elemzések olvasd el azokat
2016. febr. 6. 08:04
9/14 anonim válasza:
A megfelelő válasz a kérdésedre:
Tanulj meg játszani.
2016. febr. 6. 08:35
10/14 anonim válasza:
"Mi értelme a World Of Tanks -nak?" mert általában szórakoztató és ahhoz nem kell 10es tank sőt még fizetned sem kell érte mivel prémium fiók nélkül is lehet + köröket menni 8as tankkal de aki retardált ödönke az már tier5 kocsival is képes - köröket futni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!