Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gyerekek az létezik h?

Gyerekek az létezik h?

Figyelt kérdés
Szerkesztettem sok fotót és a Paint sokx megvolt nyitva. 1ik pillanatról a másikra képernyővillogást látok meg ilyen usb le, felcsatlakoztatási hangokat és nézem eltűnt a videókari Driver [Intel x valami] meg a Minecraft bad video card hülyeséget ír vis nincs felrakva. Meg a képernyő színei az alapok, mivel én szerkesztettem h jobbak legyenek. [Asus x553a-s laptopom van, 2015 Júli 2.-án vettem] Jó oké leszedtem a videókártya Drivert, felis raktam most működik de a kérdés: hogy a jó büdös picsbe törölte le magát? XD

2016. febr. 3. 18:01
 1/1 tabaki ***** válasza:
Bár nem értem, hogy miért Painttel szerkeszted a fotókat, de gyanúm, hogy ez a sajnálatos szokás semmi kapcsolatban nincs a jelenséggel. Lehet, hogy vírust kaptál, és a vírusvédő nem hagyta futni a drivert, vagy valamiért megsérült a fájl. Akár lemezhiba is lehet a dolog mögött, szerintem ellenőrizd a vinyó állapotát, és csinálj egy mélyszkennelést a vírusirtóval, mert mindkét lehetőség esetén további problémák várhatók.
2016. febr. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!