Létezik arról valamilyen kutatás hogy a 1990 óta született gyerekek hány % "szándékos" és nem csak az emberek ostobaságának a "mellékterméke"?
Figyelt kérdés
És ha igen hol találom?#gyerek #fogamzásgátlás n shit
2015. ápr. 4. 21:39
1/13 anonim válasza:
Nincs. Mégis ki mondja meg, hogy mi számít ostobaságnak? És hányan vallanák be őszintén, hogy nem volt tervben a gyerek? Főleg 1900-tól… akkoriban még nem voltak divatosak az ilyen kutatások, kérdőívek.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen.
Sokan amúgy sem vallanák be, hogy hazudtak a pasinak, hogy szedték a tablettát és nem "véletlenül" estek teherbe, akiknél meg tényleg véletlen, ott sem lehet egyértelműen megállapítani, hogy felelőtlenség volt vagy tényleg baleset, amiről nem tehetnek.
3/13 anonim válasza:
Van ahogy a tervezés is felelőtlenség maga. Kivitelezhetetlen lenne. Úgy értem két nagyon fiatal pár hós kapcsolatra állás nélkül kitalálja hogy babázni akar és tervezik. Például. De van ahogy házasságba születik baba két dolgozó érett felnőttnek csak valamiért későbbre tervezték mert pl szopizik a kicsi vagy mittudom én.
4/13 A kérdező kommentje:
Kár. Értem én hogy körülményes kivitelezni csak reméltem hogy valaki már foglalkozott ezzel a témával és publikálta is a kutatása eredményét valamilyen formában. Köszi a válaszokat.
2015. ápr. 4. 22:08
5/13 anonim válasza:
Az biztos, hogy mióta a gyerekek egyre komolyabban játszanak felnőttet, azért van egy pár baba akit nem kellett volna összehozni...
7/13 A kérdező kommentje:
<3:DD
2015. ápr. 4. 23:25
8/13 anonim válasza:
Eleve baromság a kérdés, nem tudományos jellegű, vagyis nem is lehet kutatni.
Az első kicsit félreolvasta a dátumot...
9/13 anonim válasza:
Es ha egy baba vedekezes mellett csuszik be, az mi?
Mert nem tervezett, ugyanakkor a vedekezes nem vall ostobasagra.
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves 8. "válaszoló" attól hogy a lehetőséged megvan rá hogy hülyeségeket irkálj nem biztos hogy muszáj élned is vele. Nem tudományos jellegű ezért nem kutatható... kérlek...
2015. ápr. 5. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!