A saját gépemre tehetek keyloggert?
31/43 A kérdező kommentje:
Nekik az a bajuk, hogy nem használják a keresőt illetve minekn használják a keresőt ha csak kiírnak ide valamit és várnak... Én azért nem azt használtam, mert szinte alig találtam róla valamit mindenhol csak azt találtam, hogy ez mennyire erkölcstelen amit itt is megkaptam. Az
[link] weboldalon nem tudtam eligazodni mivel fogalmam nincs melyik évi törvény az amit én keresek a google meg annyit dobott ki, hogy mások levelének megszerzése vagy megsemmisítése mit valósít meg. Így csak annyit sikerült találnom, hogy az emberek ezt minek tartják erkölcsileg :) A hasznos válaszokat pedig köszönöm.
Olvass vissza, és ott a törvény pontosan, amit megsértesz, ha a saját gépeden akarod valaki személyes adatait megfigyelni.
Egyébként ha kicsit tovább gondoljuk, a kémprogramokat is lelehet törölni, szóval a logikád szerint pont annyira értelmetlen azt felrakni a gépre, mint jelszóval ellátni.
A tehát mivel a logikád szerint egyformán értelmetlen a két dolgot megtenni, továbbra is a jelszó a nyerő, mert azzal legalább nem kockáztatod azt, hogy mások visszaélnek a te adataiddal.
2016. jan. 18. 20:32
33/43 A kérdező kommentje:
A keylogger elvileg nem látszódik, hogy fut...
Az átlag felhasználók meg elvileg nem tudják a win jelszót törölni.
Kár is ezen vitatkozni, te a fejedbe vetted, hogy kémkedsz a családtagok után, erről mi úgy sem fogunk tudni meggyőzni. Remélhetőleg az érettségire kinövöd, azt a 6 évet meg majd csak elviselik a körülötted élők.
2016. jan. 18. 20:51
35/43 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Mondom google.. Nem kémkedni akarok.. Mondom saját gép...Amúgy is tudom majdnem mindenki jelszavát.. Ha kémkedni akarnék fogom magam és belépek... Ha én kémkedni akarnék akkor nem a saját gépemre raknám b+-.-" tudom hogy leírták láttam és meg is köszöntem..
"Google" és mégis itt kérdezel? Haha
2016. jan. 18. 21:00
37/43 A kérdező kommentje:
Már erre is leírtam sőt te még reagáltál is rá. Te annyira próbálod köcsögnek meg hülyének beállítani a másikat, hogy közben magadat állítod be annak.
Én csak jót szórakozok azon, hogy milyen esetlen próbálkozásokat teszel azért, hogy legálisnak állítsd be a az illegális tevékenységet.
Pont annyira gáz, mint torrent témában a "drága a játék, azért töltöm le" kezdetű indoklás.
2016. jan. 18. 21:04
39/43 A kérdező kommentje:
Pontosítok* A magyar árakhoz képest drága. Havi 80 ezerből nem igazán teheti meg az ember, hogy 15 ezer forintért vegyen játékot vagy várjon 4 évet egy retkes játékra mire lemegy 6-7 ezer forintra az ára.
OFF: ettől még nem lesz indokolt annak ellopása. Ferrarit... mit Ferrarit, egy utolsó Suzukit sem lehet havi 80-ból fenntartani, ettől még nem lesz indokolt annak ellopása. Az attól ugyan olyan illegális.
2016. jan. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések: