A saját gépemre tehetek keyloggert?
Figyelt kérdés
Amíg én nem vagyok itthon általában mire hazaérek bekapcsolva találom a gépem és ha nincs is bekapcsolva mire hazaérek addigra tűnnek el fájlok a gépről és beállítások is elállítódnak. Amikor rákérdezek állítólag, senki nem kapcsolta be én így a kocka manókra tippelek. Szeretném lenyomozni, hogy ezek a kockamanók mit kockulnak a gépemen. A saját gépemre legális keyloggert tenni?2016. jan. 17. 20:36
21/43 anonim válasza:
de minek a keylogger? ha csak osszevissza kattintanak attol meg nem tudod meg hogy ki volt.
egy rejtett kamera 100000% hatekonyabb.
22/43 Tengor válasza:
#21, ami megint csak illegális, ha nem írja ki (akkor meg már nem rejtett).
Jelszavat a gépre és annyi, nem kell magadat hárba döfni egy keylogerrel, mert aztán majd jön a sírás, hogy valaki használja a facebookodat, mert ellopták a bankkártya adataidat.
23/43 A kérdező kommentje:
Majdnem az, hogy odaírja a nevét. Gondolom aki a gépemet használja nem brahiból bekapcsolja, hogy nagyobb villanyszámlát akar... Facebookját megnézi stb.. Rögtön kiderül (mert persze annyi esze van, hogyha böngészik akkor vagy kitörli vagy privátban böngészik.) Eszem ágában nincs senki jelszavát kiszedni... Innen mindenki email címét tudom és ha valóban a jelszava kellene akkor egy brutal force-al próbálkoznék.. Nem pedig keyloggerrel. Nagyon el vagytok tévedve :D Ennek a mások jelszavát meg felhasználónevét akarom kiszedni mesének akkor lenne lényege, ha mondjuk egy iskolai vagy az illető gépére akarnék installálni keylggert.. Sőt mondok jobbat. A családból majdnem mindenkinek tudom a jelszavát mindenhez... Engem az érdekel, hogy a gépembe ki turkál..
2016. jan. 18. 16:53
24/43 anonim válasza:
akkor csak siman jelszavazd le.
aki a legjobban kezd hisztizni a gep miatt valoszinu az a tettes.
25/43 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mert van wifi csak volt amikor rendszeresen idejárt egy csomó hülye netezni így a wifi le lett korlátozva :D A gépen meg gyors a net (gondolom én azért az én gépem babrálják). Ha én ezért babrálnám, akkor biztos nem rinyálnék... Csak rosszul esne. Egyébként meg hiába állítok be jelszót. Rengeteg olyan programot használok amire szükségem van, hogy stabilan fusson és csak windowson fut jól windowsról pedig kevesebb, mint 2 perc alatt ki lehet ütni akármilyen bonyolult jelszót...
2016. jan. 18. 17:07
26/43 anonim válasza:
Állíts be a BIOS-ban jelszót - azt nehezebb kiütni.
27/43 A kérdező kommentje:
xDDD Bios resetről hallottál már? :DDDDD Ahhoz mégcsak eszközökre sincs szükségem :D Mikor én vettem a számítógépem nekem is le volt kódolva a bios -.-" és a tulaja elfelejtette ezt említeni. Így simán reseteltem...
2016. jan. 18. 17:46
28/43 anonim válasza:
Lehet hogy én vagy Te hallottál róla, de más nem (pláne ha nem tud hozzáférni a géphez). Ugyanígy a Windows jelszavának gyári alapbeállításra állítása sem egyértelmű mindenki számára.
29/43 A kérdező kommentje:
beírom hogy bios és jelszó a googleba, akkor jó néhány oldal van a bios resetről még akkor is ha magyarul írom be... Ha beírom, hogy windows jelszó feltörése szintén :D Ez így soknak hangzik, de mondjunk sokat 10 perc resetelni a biost és feltörni egy windows jelszót.
2016. jan. 18. 17:58
30/43 anonim válasza:
Elnézve az itteni kérdéseket nem csodálkozom azon, hogy ez nem megy az átlagfelhasználóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!