A saját gépemre tehetek keyloggert?
Figyelt kérdés
Amíg én nem vagyok itthon általában mire hazaérek bekapcsolva találom a gépem és ha nincs is bekapcsolva mire hazaérek addigra tűnnek el fájlok a gépről és beállítások is elállítódnak. Amikor rákérdezek állítólag, senki nem kapcsolta be én így a kocka manókra tippelek. Szeretném lenyomozni, hogy ezek a kockamanók mit kockulnak a gépemen. A saját gépemre legális keyloggert tenni?2016. jan. 17. 20:36
2/43 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Nyugodtan.
Csak töröld le a vírusirtót, vagy próbáld meg az engedélyezett elemek közé tenni, mert jajjgatni fog.
Üdv
3/43 anonim válasza:
"Miért ne lehetne?"
Mert nincs joga nyomon követni másokat. Jelszavakat beállítani nem egyszerűbb? Nem, mert ő mások dolgaiban akar turkálni, Undorító.
4/43 A kérdező kommentje:
oké :) Köszi :)
2016. jan. 17. 20:40
5/43 A kérdező kommentje:
Álljon meg a menet! Nem én turkálok mások cuccaiban hanem mások az enyémben! És nem nem egyszerűbb... Elég szar minden egyes telepítéskor meg mindenre beírogatni a jelszót...
2016. jan. 17. 20:42
6/43 anonim válasza:
Miért nem jelszavazod le egyszerűen a fiókot? A keyloggertől ugyanúgy el fognak tűnni a cuccaid és a beállíásaid elállítódni.
7/43 anonim válasza:
Hogyne. Gerinctelen féreg. Csinálj amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha a kis kémkdéseddel másoknak is adatot gyűjtesz, nem csak magadnak...
8/43 anonim válasza:
Saját gépemen ahhoz van jogom amit én akarok.
Az volt a kérdés hogy lehet e, igen lehet.
Igen, a jelszavazás egyszerűbb, de nem ezt kérdezte.
9/43 A kérdező kommentje:
Már leírtam. Meg legalább megtudom ki szukott turkálni a gépembe...
2016. jan. 17. 20:47
10/43 anonim válasza:
"Saját gépemen ahhoz van jogom amit én akarok."
Jó isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!