Erre a gépre melyik op. Rendszert telepitsem?
Figyelt kérdés
4GB DDR3 ram
Intel celeron G555 2 mag 2.7GHz vagy 2.4
Intel HD Graphics integralt video kartya
Internetre video vagasra munkara lenne a gep melyik rendszer futna a legjobban, stabilabban es gyorsabban rajta?
2015. nov. 19. 15:40
21/45 A kérdező kommentje:
az első amin gondolkodok hogy van egy GOPRO Hero 3 és ha rádugom a gépre, nem akarja felismerni
2015. nov. 20. 14:50
22/45 A kérdező kommentje:
Felismerte csak béna voltam. Nagyon tetszik eddig a rendszer
2015. nov. 20. 14:53
23/45 anonim válasza:
Live módban próbálod vagy már fel is telepítetted?Amúgy próbálj ki tesztként pár HD videót.(jó lenne tudni hogy hogyan működik a driver)
24/45 A kérdező kommentje:
Már feltettem teljesen. A drivert utólag telepítettem intel oldaláról, és jól működik minden. Meg vagyok elégedve eddig, annyi hogy SOny Vegas-t hiányolom a jól megszokott videóvágómat ezeket meg nagyon nehéz újra tanunlnom Openshot elég kényelmetlen, a lightworks meg végképp nem is értem, fél óra után feladtam mindkettőt. De a rendszer kezelése számomra kényelmes és amikbe eddig ütköztem gondok találtam rá megoldást elég gyorsan!
2015. nov. 20. 16:57
25/45 A kérdező kommentje:
A videókártya driver mégsem működik. Ugyan a rendszer jól fut és HD videók is, megnéztem és a grafikus meghajtó "Unkown" nem ismeri fel. Utána néztem az intel hd graphics csak ubuntut és fedorát támogat, xubuntura nincs driver. Hogy tudnám felrakni? utána néztem íráltam parancsokat de mindegyik hibával végződött
2015. nov. 21. 11:02
26/45 anonim válasza:
Én is így jártam egy Netbook-kal mivel azon is IGP van.Kérdezd meg az Ubuntu.hu-n hogy melyik csomagokat kell hozzá felrakni.(most fejből nem tudom)De mondjuk a Netbook-on a Lubuntu még így se gyors.
27/45 anonim válasza:
Xubuntu-ra nyugodtan mehet az ubuntu driver! :) Gyakorlatilag az is ubuntu csak mivel az alapértelmezett asztala az xfce ezért nevezték "xubuntu"-nak! :)
28/45 A kérdező kommentje:
Letoltottem az ubuntusat mert en is igy gondoltam csak a deb fajlt felraktam amikor meg megnyitom a minden beallitasoknal az intel hd grapgicsot konfiguralna csak ki irja hogy ez a disztribucio nem tamogatott csak az ubuntu es fedora. Hogy keruljem ki ezt az ellenorzeset?
2015. nov. 21. 18:37
29/45 anonim válasza:
Ha jól tudom hogy a driver a 14.10-es verzióhoz jó.Én is próbáltam és nekem sem lett jó.
30/45 anonim válasza:
Melyiket töltötted le pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!